Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar reglin gecikmesinin 4. Gunu test yaptim pozitif cikti doktora gittiğimde keseyi gördük fakat kan verip emin olalım dedi değer 165 cıktı çarşamba günü kontrolde konuşuruz dedi boş gebelik olma ihtimali çok mu yuksek
Hayır tabi ki de illa değer düşük olunca boş gebelik mı olacak sen keseyi erken bile görmüşsün içini ferah tut bebiş seninle. Grupta cok kadın var doktora gidip kese var ama bebeğin olmadığını öğrenen sonra başka doktora gittiğinde bebişini gören.
Merhabalar reglin gecikmesinin 4. Gunu test yaptim pozitif cikti doktora gittiğimde keseyi gördük fakat kan verip emin olalım dedi değer 165 cıktı çarşamba günü kontrolde konuşuruz dedi boş gebelik olma ihtimali çok mu yuksek
benzeri benimde başıma geldi içinizi ferah tutun ben tahminimce iki üç haftalık hamileydim testim pozitifdi banyo da düşme sonucu acile gittim ultr. da bebekte kesede yok hamile değilsin dediler ben ağlayınca kan testi yapıldı aynen değerim biraz düşüktü ama hamiştim :)) iyi düşünün iyi olsun
Hayır tabi ki de illa değer düşük olunca boş gebelik mı olacak sen keseyi erken bile görmüşsün içini ferah tut bebiş seninle. Grupta cok kadın var doktora gidip kese var ama bebeğin olmadığını öğrenen sonra başka doktora gittiğinde bebişini gören.
benzeri benimde başıma geldi içinizi ferah tutun ben tahminimce iki üç haftalık hamileydim testim pozitifdi banyo da düşme sonucu acile gittim ultr. da bebekte kesede yok hamile değilsin dediler ben ağlayınca kan testi yapıldı aynen değerim biraz düşüktü ama hamiştim :)) iyi