kese gorundu ama...

_derin masalim_

KUZEY Rüzgar'ı..
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
760
545
133
Kizlar bugun ilk muayenem vardi. 6+2. Kese gorundu ama bebek gorunmedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi doktor...sizce gorunmesi icin erken mi?stres yaptim.

Ilk hamileliginiz sanirsam.bu hamilelikte asama asama insani strese sokan yonleri var.once kese gorunur ohhh dersin dis gebelik degil.sonra beklersin ki kese dolumu sonra ikili test uclu seker vs derkdn offff.ilk asama sizde basarili simdi ikinci asamada hersey normal merak etmeyin:)))

Ilk hamileliginiz sanirsam.bu hamilelikte asama asama insani strese sokan yonleri var.once kese gorunur ohhh dersin dis gebelik degil.sonra beklersin ki kese dolumu sonra ikili test uclu seker vs derkdn offff.ilk asama sizde basarili simdi ikinci asamada hersey normal merak etmeyin:)))
Insallah oyledir.gercekten cok tedirgin oldum...10 gun nasil gecer bilmiyorum...

Merhaba bende 5 haftalikken öğrendim hamile olduğumu hemen doktora gittim kese göründü dedi 2 hafta sonra kalp atislarini dinleyecegiz dedi hala bekleyisteyim tabi insan tedirgin oluyor ama bu hamilelik annelik böyle birşey galiba

Merhaba bende 5 haftalikken öğrendim hamile olduğumu hemen doktora gittim kese göründü dedi 2 hafta sonra kalp atislarini dinleyecegiz dedi hala bekleyisteyim tabi insan tedirgin oluyor ama bu hamilelik annelik böyle birşey galiba
Oyle gercekten.forumlarda okudum yolk sac diye bisey varmis.o an dikkat etmedim ama doktor notlarina yazarken onu gorundu falan diye not etti.oyledir ins.o gorununce bebek olusurmus sanirim.
Insallah hepimiz icin hayirli sonuclar olur.

içini ferah tut canım ilk randevuda görünmeye biliyo.benm ikinci kontrolde yolk kesesi göründü kalp atışı net bi şekilde duyuldu.keseyi gördüysen biraz rahat nefes alabilirsin

Benimde 6. haftada sadece kes görünmüştü. Bebeğimizi 8. haftada gördük küçücükte atan kalbiyle birlikte :) Endişelenme lütfen.

Tsk ederim.kanamam olunca acilen doktora gittim ve bebisimi de gordum kalbini de duydum cok sukur.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kanama neden olmuş bende valla her wc gidisimde bakıyorum kanama falan varmı diye şu ilk üç ay geçse heralde biraz daha alisacagiz şimdi daha ilk aylar biraz panik oluyoruz

Kanama neden olmuş bende valla her wc gidisimde bakıyorum kanama falan varmı diye şu ilk üç ay geçse heralde biraz daha alisacagiz şimdi daha ilk aylar biraz panik oluyoruz
Ben ilk gittigimde sadece kese gorunmustu.sonra cok.fazla bel ve kasik agrimoldu.ardindan kanamalar basladi.2 gun surdu.doktora gittigimde bebegimi de gorsum.meger bebek yerlesirken o sekilde kanama olabilirmis.yerlesme kanamasi deniyormus.sonra hafif hafif birkac gun daha oldu.simdi yok.ama tabi doktor dusuk tehdidi de olabilirdi demisti.gecti cok.sukur
insallah sagsalim dunyaya getiriz bebislerimizi...

Kizlar bugun ilk muayenem vardi. 6+2. Kese gorundu ama bebek gorunmedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi doktor...sizce gorunmesi icin erken mi?stres yaptim.
Kızlar merhabaa en son adet günüm kasım ayının 5 indeydi hala adet görmedim. Kan testi icin saglik ocagina gittim doktorda hastaneye gonderdi once ultrasonda belirlenmesi gerekiyo dedi hastaneye gittim doktor fzla ilgilenmedi kese var dedi sadece 1 hfta snra gel dedi yılbasından sonra tekrar gidicem sizce hamilemiyimm

Kızlar merhabaa en son adet günüm kasım ayının 5 indeydi hala adet görmedim. Kan testi icin saglik ocagina gittim doktorda hastaneye gonderdi once ultrasonda belirlenmesi gerekiyo dedi hastaneye gittim doktor fzla ilgilenmedi kese var dedi sadece 1 hfta snra gel dedi yılbasından sonra tekrar gidicem sizce hamilemiyimm
Benim son adetim de 5 kasim cnm...benim bebis de goruldu kalp sesi de.ama bazen daha gec de gorulebiliyormus.istersen baska bi doktora git.bi de alttan muayene ederse daha cabuk.gorunuyor
bu arada ben de ilk aile hekimine gittim o kan testi yapti.orda pozitif cikinca hastaneye gittim

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba;
Uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ama bugün katıldım aranıza :) salı günü hcg 4000 çıktı ve kesem vajinal ultrasonda 6 mm göründü normal mi pazartesi kontrolüm var

Back
X