- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
- Konu Sahibi _derin masalim_
- #1
Kizlar bugun ilk muayenem vardi. 6+2. Kese gorundu ama bebek gorunmedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi doktor...sizce gorunmesi icin erken mi?stres yaptim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah oyledir.gercekten cok tedirgin oldum...10 gun nasil gecer bilmiyorum...Ilk hamileliginiz sanirsam.bu hamilelikte asama asama insani strese sokan yonleri var.once kese gorunur ohhh dersin dis gebelik degil.sonra beklersin ki kese dolumu sonra ikili test uclu seker vs derkdn offff.ilk asama sizde basarili simdi ikinci asamada hersey normal merak etmeyin:)))
Oyle gercekten.forumlarda okudum yolk sac diye bisey varmis.o an dikkat etmedim ama doktor notlarina yazarken onu gorundu falan diye not etti.oyledir ins.o gorununce bebek olusurmus sanirim.Merhaba bende 5 haftalikken öğrendim hamile olduğumu hemen doktora gittim kese göründü dedi 2 hafta sonra kalp atislarini dinleyecegiz dedi hala bekleyisteyim tabi insan tedirgin oluyor ama bu hamilelik annelik böyle birşey galiba
Kanama neden olmuş bende valla her wc gidisimde bakıyorum kanama falan varmı diye şu ilk üç ay geçse heralde biraz daha alisacagiz şimdi daha ilk aylar biraz panik oluyoruzTsk ederim.kanamam olunca acilen doktora gittim ve bebisimi de gordum kalbini de duydum cok sukur.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben ilk gittigimde sadece kese gorunmustu.sonra cok.fazla bel ve kasik agrimoldu.ardindan kanamalar basladi.2 gun surdu.doktora gittigimde bebegimi de gorsum.meger bebek yerlesirken o sekilde kanama olabilirmis.yerlesme kanamasi deniyormus.sonra hafif hafif birkac gun daha oldu.simdi yok.ama tabi doktor dusuk tehdidi de olabilirdi demisti.gecti cok.sukurKanama neden olmuş bende valla her wc gidisimde bakıyorum kanama falan varmı diye şu ilk üç ay geçse heralde biraz daha alisacagiz şimdi daha ilk aylar biraz panik oluyoruz
Amin cnm insallah...Allah isteyen herkese nasip etsin...Allahım bize de o minicik kalbin sesini duymayı nasip etsin inşallah
Kizlar bugun ilk muayenem vardi. 6+2. Kese gorundu ama bebek gorunmedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi doktor...sizce gorunmesi icin erken mi?stres yaptim.
Kızlar merhabaa en son adet günüm kasım ayının 5 indeydi hala adet görmedim. Kan testi icin saglik ocagina gittim doktorda hastaneye gonderdi once ultrasonda belirlenmesi gerekiyo dedi hastaneye gittim doktor fzla ilgilenmedi kese var dedi sadece 1 hfta snra gel dedi yılbasından sonra tekrar gidicem sizce hamilemiyimmKizlar bugun ilk muayenem vardi. 6+2. Kese gorundu ama bebek gorunmedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi doktor...sizce gorunmesi icin erken mi?stres yaptim.
Benim son adetim de 5 kasim cnm...benim bebis de goruldu kalp sesi de.ama bazen daha gec de gorulebiliyormus.istersen baska bi doktora git.bi de alttan muayene ederse daha cabuk.gorunuyorKızlar merhabaa en son adet günüm kasım ayının 5 indeydi hala adet görmedim. Kan testi icin saglik ocagina gittim doktorda hastaneye gonderdi once ultrasonda belirlenmesi gerekiyo dedi hastaneye gittim doktor fzla ilgilenmedi kese var dedi sadece 1 hfta snra gel dedi yılbasından sonra tekrar gidicem sizce hamilemiyimm
Insallah canim...İnsallah canim ya çok ümitlendimm yılbasindan sonra baska bi doktora gideyim allahım banada o günleri gösterrir insallah
hersey norml merak etme aşama Aşama gidicek keseyi gordun bebegi gorursun snra kalbini dinlersin vs vs stres yapmaKizlar bugun ilk muayenem vardi. 6+2. Kese gorundu ama bebek gorunmedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi doktor...sizce gorunmesi icin erken mi?stres yaptim.