- 30 Haziran 2022
- 71
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi mersintokat
-
Merhabalar , benim de son adet tarihim 21 Mayıs cumartesi doktora gittim takvime göre 6+6 ama kese gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmedi doktor bir hafta sonra gel dedi ama bende korkuyorum acaba boş gebelik mi diye sizden bir haber var mı acabaKızlar selamlar
6+2 gebeyim en son adet tarihim 21 Mayıs geçen hafta yani 5 haftalıkken doktora gittiğimde kese hiç görünmedi bugün gittim sadece kese göründü bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi böyle yaşayan var mı aranızda lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle
Pazartesi gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun siz ne zaman gideceksinizBende aynı durumdayım bebeği görebildiniz mi
Merhaba benim son adetim 21 Mayıs. Pazartesi 6+0 günlük ultrason da gözükdu haftaya kalp atışını duymaya gelin dedi .sizce kesenin içinde iki tane yuvarlak yok mu .Merhabalar , benim de son adet tarihim 21 Mayıs cumartesi doktora gittim takvime göre 6+6 ama kese gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmedi doktor bir hafta sonra gel dedi ama bende korkuyorum acaba boş gebelik mi diye sizden bir haber var mı acaba
Hiç korkma canım inşallah duyacaksın 6+1 de zorla kalp atışı duydum çok yavaş ve zayıftı yeni olmuştu. 1 saniye tek açtı doktor o derece yepyeniydiMerhaba benim son adetim 21 Mayıs. Pazartesi 6+0 günlük ultrason da gözükdu haftaya kalp atışını duymaya gelin dedi .sizce kesenin içinde iki tane yuvarlak yok mu .
Ne güzel bir duygu kalp atışı duymak .Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahHiç korkma canım inşallah duyacaksın 6+1 de zorla kalp atışı duydum çok yavaş ve zayıftı yeni olmuştu. 1 saniye tek açtı doktor o derece yepyeniydi
İnşallah hayırlısıysa bizimle olsunlar Salı günü gideceğim bende biribirimizi haberdar edelim güzel haberler alırız inşallahPazartesi gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun siz ne zaman gideceksiniz
Çok teşekkür ederim canım benim, sen de sağlıkla duyarsın inşallahNe güzel bir duygu kalp atışı duymak .Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Merhabalar ben bugün doktora gittim malesef boş gebelik dedi bakalım şimdi bir doktora daha geldim haber bekliyoruz ama sanırsam kürtaj olacağım..İnşallah hayırlısıysa bizimle olsunlar Salı günü gideceğim bende biribirimizi haberdar edelim güzel haberler alırız inşallah
Bende bugün gittim kürtaj olacağım cuma günüMerhabalar ben bugün doktora gittim malesef boş gebelik dedi bakalım şimdi bir doktora daha geldim haber bekliyoruz ama sanırsam kürtaj olacağım..
Hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun ben hep öyle dua etmiştim rabbim en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün doktorum bana sağlıklı olsa napar eder tutunurdu dedi tutunmaydıysa sağlıksız demek kiBende bugün gittim kürtaj olacağım cuma günü
Evettt benimki de aynısını dedi ve çok şükür ki kalabiliyorsun kalamayan o kadar insan var dediHakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun ben hep öyle dua etmiştim rabbim en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün doktorum bana sağlıklı olsa napar eder tutunurdu dedi tutunmaydıysa sağlıksız demek ki
Ben bugün oldum kürtajımı eğer korkuların varsa hiç korkma ilk giderken zor oluyor ama sonrası çok ağrılı değil Allah yardımcın olsun tez zamanda sana da bana da olmayan herkese bir evlat nasip etsinBende bugün gittim kürtaj olacağım cuma günü
Amin inşallahBen bugün oldum kürtajımı eğer korkuların varsa hiç korkma ilk giderken zor oluyor ama sonrası çok ağrılı değil Allah yardımcın olsun tez zamanda sana da bana da olmayan herkese bir evlat nasip etsin
Doktor ilk adeti görün dedi aslında çok beklemeyi de tavsiye etmedi ama ben eylül yada Ekim gibi düşünüyorum kilolu hamile kalmıştım biraz zorlandım o 2-3 ay sürede kilo verip daha sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum hemde rahim olsun biraz toparlanıp kendime gelmek istiyorumAmin inşallahdoktor ne kadar süre korunun dedi
Merhaba yeni gördüm mesajınızı evet kalp artışı duyuldu bebeğimiz görüldü 3 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez sizden de güzel haber vardır inşallahMerhabalar , benim de son adet tarihim 21 Mayıs cumartesi doktora gittim takvime göre 6+6 ama kese gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmedi doktor bir hafta sonra gel dedi ama bende korkuyorum acaba boş gebelik mi diye sizden bir haber var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?