Kese göründükten sonra kanama

Sentrhnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
58
39
38
Arkadaşlar hepinize günaydın rica etsem yardımcı olur musunuz ben keseyi gördüm ama kalp atışı daha duymadım yani kontrole 3 4 günüm var baya kırmızı renkte kanamam oldu başına böyle birşey gelen varmi

Arkadaşlar hepinize günaydın rica etsem yardımcı olur musunuz ben keseyi gördüm ama kalp atışı daha duymadım yani kontrole 3 4 günüm var baya kırmızı renkte kanamam oldu başına böyle birşey gelen varmi
Beklememelisin. Doktora mutlaka gorun bu zamanlarda ki baya erken bir dönem Allah korusun düşük ile sonuclanabilir.

Ben kese ye gitmeden bir gün önce kanama oldu kırmızi renkde ..ve aşırı korkarak agliyarak doktorun asistanını aradım ..prednol iğne vur gel dedi ..gittim yol 1.5 saat yol boyunca ağlayarak gittim ..randevusuz olduğum için de içerisi baya kalabalıktı ..arada alacağız dediler ama orda.bile agladigin için aldılar ..ve çok şükür kese ye gördük ..ama.tabi bebek ve kalp atışı için erken olduğu için korkum devam etti ..doktorum böyle kanamalra olunca iğne vur o gün kesilmezse gel dedi .bir hafta sonra tekrar kanamam oldu iğne yaptım kesildi ..çok şükür şimdi 4 aylık oldum

Çok saolun bilgileriniz için gittim doktora çok şükür bir sıkıntı yok kanama birikmiş onu atmış herşey yolunda 🤲

Back
X