- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Kaç haftalıkMerhaba kzlr cuma günü doktora gttk kan aldı ultrasonda görünmedi kese snclarm çıktı ama doktor amaliyata girdi bugüne kaldı sabahta kan aldı tekrar brzdn yine bakicak ultrasondan çok panik yapiyrm nedense ilk gebeliğim son adet tarihim 19 haziran önce yumurtlma testindn ogrendm gebe oldgmu snra norml test aldm hemn pozitfti kandada hcgbeta 1000.0ml olrk ckti cuma günü sizce panik yapmam normal mi
Kese görünmediği için haftalık bilgisi vermedi doktor bilmiyorum kan aldı sadeceKaç haftalık
Yani siz bilirsiniz onu son adet tarihinden sayılıyorKese görünmediği için haftalık bilgisi vermedi doktor bilmiyorum kan aldı sadece
Hesaplama göre 4 -5 haftalık cikiyorYani siz bilirsiniz onu son adet tarihinden sayılıyor
Anldm kimisi ben 4 haftada gördüm filn diolr çok kafam karıştı4 5 haftalık da kese görünmez zaten 6 haftadan sonra görülür
Kan değerim şuan 5754 olmuş geç çıkar dedilr eve gldk smdi ckti sonuç yarn ultrasona giricem4 5 haftalık da kese görünmez zaten 6 haftadan sonra görülür
Bu değerle kesenizi görürsünüz yarın Allahın izniyle.Kan değerim şuan 5754 olmuş geç çıkar dedilr eve gldk smdi ckti sonuç yarn ultrasona giricem
hayırlı haberlerle insallhBu değerle kesenizi görürsünüz yarın Allahın izniyle.
Hayırlı olsunhayırlı haberlerle insallh
Kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gidicezHayırlı olsunbenim de değerim 1300 lerdeyken keseyi gorememistik yarın tekrar randevum var inşallah görürsünüz
4 5 haftalık da kese görünmez zaten 6 haftadan sonra görülür
Hayırlı olsun doktor haftasını son adet gününe göre söylüyorKese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gidicezama kaç haftalık oldgnu solemedi
Fetal olcumlere göre birsey soylecektir doktorunuz .Bundan sonrası da sağlıkla devam etsin inşallahKese göründü 10 gün sonra kalp atışı için gidicezama kaç haftalık oldgnu solemedi
Son adet tarihim 19haziran hesaba göre 6 haftaKİŞiye göre değişiyor o
Hayırlı olsun doktor haftasını son adet gününe göre söylüyor
İnşallah kan değerim yüksekse görürsünBen de yarın görürüm inş
Amin inşallahFetal olcumlere göre birsey soylecektir doktorunuz .Bundan sonrası da sağlıkla devam etsin inşallah
Hayırlısıİnşallah kan değerim yüksekse görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?