Allah’tan umut kesilmez bazılarında geç görünüyo canım. Çevremde çok örneği var sen dua et, bende hamileyim daha yarın 3 hafta olucak. Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Kızlar merhaba Dun htc 5658 cıktı doktor 5 bucuk haftalık hamilesin dedi fakat Utrasonda kese gorunmedi normalmi bu lütfen yazın cok korkuyorum dıs gebelik diye(
vajinal mi baktı canım karından mı. karındansa görünmeyebilir. istersen vajinal baktır kesin görünür.Kızlar merhaba Dun htc 5658 cıktı doktor 5 bucuk haftalık hamilesin dedi fakat Utrasonda kese gorunmedi normalmi bu lütfen yazın cok korkuyorum dıs gebelik diye(
Evet canım karından baktı vajinadan bakmadı Gercektenmi ya cok sagol icime su serptin Cuma baska doktorda randevum var cunku hiç icime sinmedi doktorvajinal mi baktı canım karından mı. karındansa görünmeyebilir. istersen vajinal baktır kesin görünür.
ZATEN 5000 lik bir hcg de karından gözükmeyince vajinal bakmalıydı doktorun dış gebelik riskine karşı. bu şekilde göndermek mantıklı değil. doktoru değiştirmen isabet olmuş.Evet canım karından baktı vajinadan bakmadı Gercektenmi ya cok sagol icime su serptin Cuma baska doktorda randevum var cunku hiç icime sinmedi doktor
Canım ya icime su serptin resmen bu kadın neden beni vajinadan muane etmedi anlamadım özel hastane sözde bide İnşallah dedigin gibidir Cok sevindim söylediklerin icin cok tesekkur ederim Kuzacıgımıza sag saglim almayı nasip etsin Allahımtatlim zaten 5 haftalik hamilelikte karindan gorunmesi biraz zor. Genelde 8 hafta falan civarinda olursa karindan gorunur. Veya gorunse bile net gorunmez. Benim bildigim kadariylada 5 hafta olunca genelde vajinal bakilir. Ayrica annenin gobek yagi falanda onemli. Yagli bir gobekte karindan gorunmesi biraz daha zormus.
Ayrica benimde bu hafta ultrasonum var 8 hafta olmama ragmen bana dedi ki doktor karindan deniycem ama bir ihtimal tam goremezsem herseyi vajinal olma sansida var diye bilgin olsun dedi. Ayrica kullandiklari aletlerde onemli yeni teknolojiyle daha kolay gorunuyor eskiyle biraz daha zor ve net degil.
Canım ya icime su serptin resmen bu kadın neden beni vajinadan muane etmedi anlamadım özel hastane sözde bide İnşallah dedigin gibidir Cok sevindim söylediklerin icin cok tesekkur ederim Kuzacıgımıza sag saglim almayı nasip etsin Allahım
Merhaba öncelikle hayırlı olsun vajinal ultrasonla görünüyor bazı Dr ilk haftalarda vajinal ultrasonla bakmayı tercih etmiyor ama keşke baksaydi için rahatlardi daha çok çok minik hayatım normal ultrasonla görünmüyor benim Dr 8 .haftada başladı normal ultrasona boş gebelik dış gebelik diye düşünme iyi düşün iyi olsunKızlar merhaba Dun htc 5658 cıktı doktor 5 bucuk haftalık hamilesin dedi fakat Utrasonda kese gorunmedi normalmi bu lütfen yazın cok korkuyorum dıs gebelik diye(
İlk defa yaptırdım canım hcg birdaha yaptırcam İnsallah dedigin gibi olur Su kusku kadar kotu birsey yok icime oturdu resmen Dua edin lütfenMakineden de değişebiliyo canım benim 5 haftalıkken karından gördük keseyi hatta beta değerim 2000 civarıydı karından göründü. Arkadaşımın ise sonradan göründü bence gittiğin hastanedeki makineden de değişebiliyor diye düşünüyorum. Hem dış genelikte düzenli artış olmaz diye biliyorum hep yükselip sonra düşüp tekrar yükseliyo sanırım öyle biliyorum. İnşallah cuma günü görürsünüz canım içini ferah tut bebişin inşallah seninledir bakarsın kalp sesini bile duyarsın
İnsan düşünmeden edemiyor malesef Cuma günü baktırcam artık icim rahatlasın en azından Cok tesekkur ederim cnmMerhaba öncelikle hayırlı olsun vajinal ultrasonla görünüyor bazı Dr ilk haftalarda vajinal ultrasonla bakmayı tercih etmiyor ama keşke baksaydi için rahatlardi daha çok çok minik hayatım normal ultrasonla görünmüyor benim Dr 8 .haftada başladı normal ultrasona boş gebelik dış gebelik diye düşünme iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?