Kese görünmedi

Saksafonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
198
63
28
Merhaba kızlar benim en son adet tarihim 6 temmuz yani adetim gecikeli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 111 çıktı ve tüm gebelik testlerin pozitif çıktı ardından ertesi gün doktora gittim ve kese görünmüyor çok yenidir dedi ama ben korktum sizce kızlar yeni olduğu için mi gorunmuyordur yoksa boş gebelik falan mı 😔

Kese 1500lü değerlerde görünüyor sıkıntı yapma kendine. Benim de adet gecikmemin 6. Gününde değerim 347 çıktı doktorum 10 gün sonra gel kese gözükmez şimdi dedi

Kese 1500lü değerlerde görünüyor sıkıntı yapma kendine. Benim de adet gecikmemin 6. Gününde değerim 347 çıktı doktorum 10 gün sonra gel kese gözükmez şimdi dedi
İçimi çok rahatlattıniz çok teşekkür ederim hiç bir belirtimde yok sadece birden sıcak basması var o kadar

Hayırlısı olsun inşallah canm bnimde bugün 6.günüm ama test yapmaya korkuyorum bugün 2 sefer peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu sizde ole oldumu acaba

Hayırlısı olsun inşallah canm bnimde bugün 6.günüm ama test yapmaya korkuyorum bugün 2 sefer peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu sizde ole oldumu acaba
Hayır bende hiç lekelenme olmadı, düşük riski olabilir diye doktorum duphaston verdi sanırım 3 ay kadar kullanıcam. Sonrasına bakarız dedi

İnşallah vardır ama tavsiyem mümkünse özelde hemen kan verin ve doktora görünün. Önlem alabilecekken sonra pişman olmayın

• Beğen
Reactions: The
İnşallah vardır ama tavsiyem mümkünse özelde hemen kan verin ve doktora görünün. Önlem alabilecekken sonra pişman olmayın
Çok haklısınız 6 senelik evlilik hayatımda çok şey yaşadım en son dış gebelikte 10 gün hast.yattim kan vermek bnm için izdirap resmen bir iki gün bakıcam sökülmezse zaten gidip kan vericem 🤲

Çok erken. Beta katlanacak yükselecek 1500lerin üzerine çıkacak. Anca öyle. 🥰🥰 Tebrik ederim. 🥰

Merhaba kızlar benim en son adet tarihim 6 temmuz yani adetim gecikeli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 111 çıktı ve tüm gebelik testlerin pozitif çıktı ardından ertesi gün doktora gittim ve kese görünmüyor çok yenidir dedi ama ben korktum sizce kızlar yeni olduğu için mi gorunmuyordur yoksa boş gebelik falan mı 😔
İçini ferah tut canm daha çok erken kese için. 1000-1500 kedi falan rahat görmesi lazım degerlerinin

2 günde bir kan verip artişların 2 kati olarak gitmesi takip edilir..sabirsiz biriysen ver kan
Ama sana taavsiyem 1 hafta sonra git direk kalp atisinida duy istersen ..böle cok stres oluyo insan arttimi artmadimi az artmis cok artmis kafayi yersin.saglikli bir gebelikse zaten 1 hafta sonra hersey belli olur allahin izniyle

Hala çıkmadı mı sonuç canım
Hayır yaa bence onlar sisteme işlemedi gümbürtüye gitti benim kan kendi dr.um özel uzak devlet hast.yaptirdim o an bide kavga çıktı olduğunu anlamadim aklım çıktı bi erkek aldı kanı hayirlsii

Degerinin 1500 uzerinde olmasi lazim kesenin görünmesi için daha cok yeni yerleşmiş bebegin daha yeni olusacak kendine evham yapma bence sirt üstü uzan birde yemek yiyince sol tarafina yatki yarasin yediklerin

Back
X