- 9 Temmuz 2022
- 2.595
- 1.299
- 83
Görürsün Rabbimin izniyle mutlaka yaz ben de çok sevinicemO zamanları görürsem mutlaka burdan size geri dönüş sağlayıp tekrar teşekkür edicem bu gün için emin olun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürsün Rabbimin izniyle mutlaka yaz ben de çok sevinicemO zamanları görürsem mutlaka burdan size geri dönüş sağlayıp tekrar teşekkür edicem bu gün için emin olun![]()
Erken öğrenmek te kötüEvet merakımdan erkenden öğrenip şimdi de beklemek zorundayım![]()
Sicaklama bende de var birden ateş basıyor gibi ve hassasiyet şişkinlik vsErken öğrenmek te kötü
Benim karnım cok şişti o yüzden bi gariplik olduğunu anladım 4 gün önce test yapmıştım.
Bir de ayaklarımın altları yanıyordu hâlâ da devam ediyor
O zaman ikimizde hayırlı haberler alırız insAllahSicaklama bende de var birden ateş basıyor gibi ve hassasiyet şişkinlik vs
Peki siz kaç ayliksiniz şu anErken öğrenmek te kötü
Benim karnım cok şişti o yüzden bi gariplik olduğunu anladım 4 gün önce test yapmıştım.
Bir de ayaklarımın altları yanıyordu hâlâ da devam ediyor
8 + 6 oldu bugünPeki siz kaç ayliksiniz şu an
Mide bulantısı kusma yorgunluk gibi şeyler varmı sizde bende hiç biri yok8 + 6 oldu bugün
Belirtileriniz için henüz çok erken 7 8 haftada başlıyor pek anlamıyorsunuz hamile olduğunuzu ilk başlarda benim çok unuttuğum oluyordu belirtisizliktenMide bulantısı kusma yorgunluk gibi şeyler varmı sizde bende hiç biri yok
Uyku hali var, mide yanması var, arada kasıklarda batmalar oluyor ama mide bulantısı yok şükür.Mide bulantısı kusma yorgunluk gibi şeyler varmı sizde bende hiç biri yok
Pazar günü kan testi vermiştim ya Perşembe günü tekrar verdim ve 111 çıkan sonucun 686 ya yükselmiş bu yükseliş normal mi acabaa
Ayy heyecandan hemen yazmak istedim pazar günü kan vermiştim 111 çıkmıştı birde Perşembe verdim 686 çıktı bu yükseliş doğal mi aksilik var mıBende aynıydım hep en kötülerini okumaya giderdi elim nedense ama artık öyle yapmıyorum ve daha mutluyum![]()
Pazar günü kan testi vermiştim ya Perşembe günü tekrar verdim ve 111 çıkan sonucun 686 ya yükselmiş bu yükseliş normal mi acabaa![]()
SüperBugün kan testim çıktı kızlar pazar günü 111 çıkmıştı Perşembe günü de kan verdim 686 çıktı yükseliş normal mi acaba
Herşey normal yani
Kanda normal görünüyor, 1 hafta 2 hafta sonra ultrasonda görürsün inşallahHerşey normal yani