Merhaba ilk hamileliğim. Adetimi bir gün geçti kan verdim 283 cıktı. Akabinde doktora gittim kese göremedi. Çok küçük olabileceğini söyledi yarın tekrar cagırdı. Ama dün aksam peçeteye açık pembe eenginde bi şey geldi. Bugunde kahve akıntı gibi ama bunlar sadece peçeteye geliyor. Benm gibi olan vsrmı
Keseyi görmek için çok erken daha.Bu değerle yarın gittiğinizde keseyi yine göremesiniz. Beta hcg değerinizin 1500-3000 arasında olması lazım görünmesi için. Akıntınız da dikkate alınmalı tabi ki dikkat edin. Yerleşme kanaması da olabilir Allah korusun düşük belirtisi de. O yüzden iki günde bir kan testi yaptırın, hcg tutarlı bir şekilde yükseliyorsa bir haftaya Allah'ın izniyle keseniz görünür ben hayırlı olsun diyorum inşallah öyle de olur
Keseyi görmek için çok erken daha.Bu değerle yarın gittiğinizde keseyi yine göremesiniz. Beta hcg değerinizin 1500-3000 arasında olması lazım görünmesi için. Akıntınız da dikkate alınmalı tabi ki dikkat edin. Yerleşme kanaması da olabilir Allah korusun düşük belirtisi de. O yüzden iki günde bir kan testi yaptırın, hcg tutarlı bir şekilde yükseliyorsa bir haftaya Allah'ın izniyle keseniz görünür ben hayırlı olsun diyorum inşallah öyle de olur
Merhabap bende 9 ocakta hamile olduğumu ogrendim 129.98 çıktı 11 ocakta tekrar yaptim 300.08 cikti. Bugun doktora gittim ne ultrason ile nede alttan keseyi goremedi tekrar beta ver dedi verdim oda 2191.41 çıktı son adet tarihim 8 aralik carsamba gunu yeniden cagirdi acaba gec dollenme mi oldu bende de ayrica benim hic kanamam da olmadi fakat ara ara cok hafif bi sekilde kasiklarimda anlık agri giriyo ama geciyo hemen insallah kötü bisey cikmaz bu benim ilk gebeligim