- 22 Nisan 2025
- 59
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi makbule787
5+5te kese görünmedi vajinal baktı tam emin olamadı böyle olup sonra gören var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta değeriniz kaçtı acaba5+5te kese görünmedi vajinal baktı tam emin olamadı böyle olup sonra gören var mı?
Beta 3000 ustune cikmadan kese gorunmez.5+5te kese görünmedi vajinal baktı tam emin olamadı böyle olup sonra gören var mı?
Test verdim bekliyorumBeta değeriniz kaçtı acaba
1500 ‘ün altındaysa görülmemesi çok normalTest verdim bekliyorum
Bu şekilde gördü ama emin olamadı kese olduğunaBeta 3000 ustune cikmadan kese gorunmez.
3000'de kese, yaklasik 5000 degerindede kalp atisi duyulur. Kese gorundugunde yeri duzgun ve icinde yolk sac varsa gebeliginiz buyuk oranda sagliklidir.
Saglikla kucaginiza alin,![]()
5+5te kese görünmedi vajinal baktı tam emin olamadı böyle olup sonra gören var mı?
Oradaki yuvarlaklik keseye benziyor, kan tahlili yapti mi ayni gun? Beta hcg'niz kac?Bu şekilde gördü ama emin olamadı kese olduğuna
3900 çıktı değer1500 ‘ün altındaysa görülmemesi çok normal
3900 çıktı değerBeta değeriniz kaçtı acaba
Kızlar değerim 3900 çıktı5+5te kese görünmedi vajinal baktı tam emin olamadı böyle olup sonra gören var mı?
3900Oradaki yuvarlaklik keseye benziyor, kan tahlili yapti mi ayni gun? Beta hcg'niz kac?
O halde muhtemelen o yuvarlak sey kese.