Kese görünmedi

Merhaba ben adetimden 9 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan testi sonucunu telde öğrendim 2 haftalik hamilesiniz dediler ve akşam sonuç kağıdını almaya Polikliniğe esim gitti teslim adi telim açıktı sonucu eşime Biyolog verdi değeri düşük dış gebelik olabilir dedi deger 43 tu hastaneye gittiğimde doktor kesesi göremedi ve beni büyük ultrason gönderdi orda belli oldu demek istediğim ben erken davrandım biraz o süreç gergin geçti adet gecikmesini beklemek en iyisi

canım öncelikle hayırlı olsun diyorrum geç döllenme olabilir bana da öyle demişlerdi 6. haftada ancak görüldü kese. ben de senin gibi endişelenmiştim ama rahat ol ve mutlaka başka bir doktora da görün. 2 gün önce doktora gittiğimde dr kese görünmüyor dedi 2 gün sonra başka dra gittim hem kese hem bebek görünüyor dedi. o yüzden başka bir dr a görünmek çok önemli. sağlıklı hamilelikler dilerim:anneadayı:

canım öncelikle hayırlı olsun diyorrum geç döllenme olabilir bana da öyle demişlerdi 6. haftada ancak görüldü kese. ben de senin gibi endişelenmiştim ama rahat ol ve mutlaka başka bir doktora da görün. 2 gün önce doktora gittiğimde dr kese görünmüyor dedi 2 gün sonra başka dra gittim hem kese hem bebek görünüyor dedi. o yüzden başka bir dr a görünmek çok önemli. sağlıklı hamilelikler dilerim:anneadayı:
Teşekkür ederim elimden telefon düşmüyor sürekli bilgi toplamaya çalışıyorum Sağol içime su serptin :KK5:

Arkadaşlar maalesef yine kese gözükmedi Perşembe günü alınan kanda bete Hcg 1600 çıkmış bugün yine kan aldılar çok üzgünüm tüplerede baktı dış gebelik olduğunu sanmıyorum dedi ben anlamadım bu nedir Perşembe yine gidicem kürtaj yapacaklarmış çok üzgünüm

Valla cnm ne desem bilmiyorum ama bnm gec dollenme sanirim...belki seninde oyledir insallah.ne zmn gidiceksin doktora?
bos gebelik fln dediler mi oyle bisiler de varmis?bnm de 8. Haftada 1400lerdeydi betahcg
Perşembe yine gidicem boş gebelikte kese oluşuyor biliyorum dış gebelikten korkuyorum belirtilerim de devam ediyor Dr kese şimdiye gözükmeliydi dedi tüplerede baktı dış gebelik olduğunu sanmıyorum dedi

Arkadaşlar maalesef yine kese gözükmedi Perşembe günü alınan kanda bete Hcg 1600 çıkmış bugün yine kan aldılar çok üzgünüm tüplerede baktı dış gebelik olduğunu sanmıyorum dedi ben anlamadım bu nedir Perşembe yine gidicem kürtaj yapacaklarmış çok üzgünüm
Değer 1600 kem görünmeyebilir meden hemen kürtaj dediler ki bekle iki gün zaten iki günde 3000 i bulur kese o zaman görünmezse kürtaj olursun dicem de kese oluşmadan Neyi kürtaj yapacaklar ilaçla düşmüyor mu

Değer 1600 kem görünmeyebilir meden hemen kürtaj dediler ki bekle iki gün zaten iki günde 3000 i bulur kese o zaman görünmezse kürtaj olursun dicem de kese oluşmadan Neyi kürtaj yapacaklar ilaçla düşmüyor mu
İşte ben de orayı anlamadım canım dış gebelik ise tüplere müdahale edilmesi gerekmiyor mu bekleyim diyorum bu seferde dış gebelik korkusu içimi sarıyor

İşte ben de orayı anlamadım canım dış gebelik ise tüplere müdahale edilmesi gerekmiyor mu bekleyim diyorum bu seferde dış gebelik korkusu içimi sarıyor
Evet diş gebelikse tehlikeli ama iç gebelikse kürtaja gerek yok bn bi düşük yaptim kese görünmeden kendi kendine düşmüştü peki kan değerlerin nasıl arttı Artış iyiyse diş gebelik değildir

X