Vajinal ultrason muyduKızlar 5+2 haftalık hamileyim ama doktor keseyi göremedi çok mu erken acaba boş kese olmasından çok korkuyorum bunu yaşayıp sonradan gören var mı yardımcı olun
Hayır karnımdan baktı betaya bakalım dedim ona da gerek yok artık dedi ilk iki tane baktırdım düzenli artmıştı şimdi omu da bilmiyorumVajinal ultrason muydu
Herkesin 5. Haftada görülüp 6 da kalp atışı dinlenmişKarından baktıysa görememesi normal. 6. Haftada gorunuyor kese.
Benim 6da göründü. 7de kalp atışını dinledik. Beta hcg 3000e yaklastiginda karından gorunuyor. Daha düşükse vajinal ultrasonda görünür.Herkesin 5. Haftada görülüp 6 da kalp atışı dinlenmiş
Yaa doktor tahmini 1200 lerdedir betan dedi inşallah erken olduğu içindir içim rahatladı biraz teşekkür ederimBenim 6da göründü. 7de kalp atışını dinledik. Beta hcg 3000e yaklastiginda karından gorunuyor. Daha düşükse vajinal ultrasonda görünür.
Henüz erken olabilir 5. Haftanın başında değl sonunda görülebilirYaa doktor tahmini 1200 lerdedir betan dedi inşallah erken olduğu içindir içim rahatladı biraz teşekkür ederim
Ay benimkinde de doktor karından bakmıştı. Kocaman kese görünüyor ama içi boştu. Daha önce kimyasal, kalp atışı durmasından düşük ve dış gebelik vardı. Doktor bebeği göremeyince dönüp bana üzgünüm , bsey göremiyorum dedi. Bi boş gebelik kalmıştı, onu da yaşıyorum sanırım demiştim. Sonra bi de vajinal deneyelim deyince hem bebeği hem kalp atışını gördü. Siz de öyle yaptırsaydınız aslında. Görürdünüz benceYaa doktor tahmini 1200 lerdedir betan dedi inşallah erken olduğu içindir içim rahatladı biraz teşekkür ederim
Vajinal baktırmak istemedim ben haftaya tekrar gidicemAy benimkinde de doktor karından bakmıştı. Kocaman kese görünüyor ama içi boştu. Daha önce kimyasal, kalp atışı durmasından düşük ve dış gebelik vardı. Doktor bebeği göremeyince dönüp bana üzgünüm , bsey göremiyorum dedi. Bi boş gebelik kalmıştı, onu da yaşıyorum sanırım demiştim. Sonra bi de vajinal deneyelim deyince hem bebeği hem kalp atışını gördü. Siz de öyle yaptırsaydınız aslında. Görürdünüz bence
Yaaa teşekkür ederim inşallah öyledirHenüz erken olabilir 5. Haftanın başında değl sonunda görülebilir
1200 beta ise erkendir 3000 deniyor karından görünmesi için
içini ferah tut