Bugun de kan vermen lazım bence? Bhcg düşüşe gecmıs mı toparlanmış mı gorursun hıc olmazsa su an 15 ınde kan vermedıgınden su kadar artmıs dıyemem. Bence kan ver gidip musaitsenArkadaşlar merhaba
11 ağustos beta:467
13 ağustos:876
17 ağustos :2021
Ama 17 ağustosta doktora gittim kese karından da alttan da gözükmedi çok korkuyorum ilk gebeliğim. Allah rızası için bilgisi olanlar Bi yardımcı olsunlar
Selamlar, benim 9 ağustos beta 104’tü. 16 ağustosta kese gözüktü vajinal muayenede. Biraz daha beklesen mi telaş yapmadan?Arkadaşlar merhaba
Ama 17 ağustosta doktora gittim kese karından da alttan da gözükmedi çok korkuyorum ilk gebeliğim. Allah rızası için bilgisi olanlar Bi yardımcı olsunlar
Tamamdır bugün gidip veririm çıkınca buraya yazarımBugun de kan vermen lazım bence? Bhcg düşüşe gecmıs mı toparlanmış mı gorursun hıc olmazsa su an 15 ınde kan vermedıgınden su kadar artmıs dıyemem. Bence kan ver gidip musaitsen
Bilemiyorum inanın çok korkuyorum dış gebelik olmasındanSelamlar, benim 9 ağustos beta 104’tü. 16 ağustosta kese gözüktü vajinal muayenede. Biraz daha beklesen mi telaş yapmadan?
Hakkında hayırlısı olsunTamamdır bugün gidip veririm çıkınca buraya yazarım
Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun
Doktorunuz bir yorum yaptı mı dış gebelik ile ilgiliBilemiyorum inanın çok korkuyorum dış gebelik olmasından
İlk baktı karından ve alttan kese gözükmüyor dedi kan istedi, kan sonucuna baktı haftaya tekrar bakalım dedi bulantı hapı falan verdiDoktorunuz bir yorum yaptı mı dış gebelik ile ilgili
Bişey farkeder mi ki1500 uzerinde kese gozukuyor aslinda, baska bir doktora mi gitseniz?
Doktorunuz da haftaya kadar bi beklemek istemiş herhalde yorum yapmak için erken olduğunu düşünmüş olmalı ama siz kendimizi her şeye hazırlıklı tutun umarım sağlıklı bir gebeliktir güzel haberlerinizi alırız burdanİlk baktı karından ve alttan kese gözükmüyor dedi kan istedi, kan sonucuna baktı haftaya tekrar bakalım dedi bulantı hapı falan verdi
Bugün tekrar doktora gideceğimDoktorunuz da haftaya kadar bi beklemek istemiş herhalde yorum yapmak için erken olduğunu düşünmüş olmalı ama siz kendimizi her şeye hazırlıklı tutun umarım sağlıklı bir gebeliktir güzel haberlerinizi alırız burdan
Güzel şeyler söyler umarım bu sefer görürsünüz kesenizi haberinizi bekliyoruzBugün tekrar doktora gideceğim
Tabi inşallah güzel haberi vermek istiyorumGüzel şeyler söyler umarım bu sefer görürsünüz kesenizi haberinizi bekliyoruz
İçinizi ferah tutun , muhtemelen önümüzdeki haftada görürsünüz keseyi. Kesenin görünmemesi erken haftalarda doktorun cihazının kalitesiyle de ilgili. Benim doktorum 4+2 de karından keseyi görmüştü ama cihazı ileri seviyeydi. Farklı bir doktordan görüş alabilir veya haftaya kendi doktorunuza tekrar gidebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?