Kese gorunmemesinden korkuyorum 🙄

Aysellguvndk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
21
16
3
27
Kizlar merhaba🙋🏻
Pazar günü hamile olduğumu öğrendim acilde beta hcg değerim 460 çıktı .Doktor kadın Doğuma yonlendirdi Pazartesi günü bakıldım kadın Doğumda bana folik asit verdi ve Cuma günü kese icin çağırdı korkuyorum açıkçası çünkü hamile olduğumu bilmeden önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum ağır haplar kullanmıştım bebeğimi etkileyeceğini düşündüğümden ağlıyorum sürekli dua edin sağlıklı bir şekilde Allahım bana görmeyi nasip eder 🥺🙏🙏🙏

Kizlar merhaba🙋🏻
Pazar günü hamile olduğumu öğrendim acilde beta hcg değerim 460 çıktı .Doktor kadın Doğuma yonlendirdi Pazartesi günü bakıldım kadın Doğumda bana folik asit verdi ve Cuma günü kese icin çağırdı korkuyorum açıkçası çünkü hamile olduğumu bilmeden önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum ağır haplar kullanmıştım bebeğimi etkileyeceğini düşündüğümden ağlıyorum sürekli dua edin sağlıklı bir şekilde Allahım bana görmeyi nasip eder 🥺🙏🙏🙏
Üzülme canım inşallah görürsün ama daha çok yeni bir gebelik olduğu için zarar vermez bende adet olucam diye ağrı kesiciler almıştım çok şükür birşey olmadı stres yapma canım

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı

Şu an ikimizde durumdayız canım benide kese için cuma çağırdılar bende fitil kullandım son adet tarihim 3 kasım cumartesi günü tam adet günümde 620 çıktı beta hcg dr 1 2 gün içerisinde görürüz keseyi dedi inşallah her ikimizde görürüz keseyide bebişleride bende çok endişeliyim

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Merak etme o şekilde hamile kalman imkansız

Yok kız korkma gebelik olması için tam anlamıyla bir ilişki olması lazım ve doğurgan günlerinde olman lazım stres yaptığın için gecikebilir reglin
Doğurgan dönemimdeydim 10.gündü ama hic ten tene temas olmadı yemek bile yemedim midem bulanıyor şimdi testim de negatif kafayı yicem

Kizlar merhaba🙋🏻
Bende de aynı korku var bende enfeksiyon için fitil kullandım ama Rabbim öyle bir yaratmış ki kulu hamile olduğunu ilk ay anlamaz diye yediği içtiği çocuğa geçmiyor. Anne anladığında da zaten o bağ oluşuyor ve yediği içtiği in yarısı kendisine yarısı yavrusuna gidiyor. Rabbim onu sana verecekse daldan dala atla gene verir vermeyecekse de yerden toplu iğne bile kaldırmasan ne fayda. Az Bi kanlanıp canlanıp anne ben burdayım dese rahat edeceğiz ama henüz hissedemediğimiz için bu telaş 😌

Merakk etme canım etkileceğini sanmıyorum inşallahta etkilenmemiştir
Folik asit için bence imom kullan biraz pahalı ama çok fazla değil
balık yagı ıcınde krilom kullan bunlar katkısız özel ilaçlar ama bebek için ideal ilaclar

Ah ah vallahi hcgnin çıkmasına bile sevinemiyoruz ki bende kesenin görünmemesinden korkuyorum çok bilmek kötü etkiliyor bizleri kızlar benimde cuma randevu inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur pozitif düşüncenin önemli olduğunu düşünüyorum bilirsiniz yaşlılarımız dikkat et düşme değil, dikkat et düşmeyesin derdi... olumlu olalım

Doğurgan dönemimdeydim 10.gündü ama hic ten tene temas olmadı yemek bile yemedim midem bulanıyor şimdi testim de negatif kafayı yicem

Stresten kafaya taktığın için öyle hissediyorsun kendini.. Hamile kalman öyle imkansız takma kafaya zaten 2 güne kalmaz adet olursun..

Back
X