Kese gorunmemesinden korkuyorum 🙄

Stresten kafaya taktığın için öyle hissediyorsun kendini.. Hamile kalman öyle imkansız takma kafaya zaten 2 güne kalmaz adet olursun..

İlk de keseyi göremeyeceğim diye endişe etmeyin.. Bazen gözükmeyebilir küçük olduğu için.. Önemli olan değerler... Düzenli yükseliyorsa bir sıkıntı yok rabbim inşALLAH görmeyi ve kalp atışlarını duymayı nasip eder.. Ben duyamamıştım bebeğimin kalbi durmuştu... 😔

Canim ben adetime 5 gün kala test yaptım sürekli pozitif çıktı adet günü gittim hcg 460 çıktı , kendime o kadar çok stres yapıyorum ki bu duygu tarif edilemez kaybetme korkusu basıma agrilar giriyor resmen iyi düşünelim iyi olsun Allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda ❤️🙏🙏🙏

Kizlar merhaba🙋🏻
Pazar günü hamile olduğumu öğrendim acilde beta hcg değerim 460 çıktı .Doktor kadın Doğuma yonlendirdi Pazartesi günü bakıldım kadın Doğumda bana folik asit verdi ve Cuma günü kese icin çağırdı korkuyorum açıkçası çünkü hamile olduğumu bilmeden önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum ağır haplar kullanmıştım bebeğimi etkileyeceğini düşündüğümden ağlıyorum sürekli dua edin sağlıklı bir şekilde Allahım bana görmeyi nasip eder 🥺🙏🙏🙏
aglaya aglaya üzülmekten çocugunu düşürünce aklın başına gelir diyecegim artık canım benim doktordan kötü bişey duymamışsın kendi kendine kurup üzülüyorsun ya bebegini üzüldügün için kaybedersen ALLAH KORUSUN öyle bişey olmasını asla istemem kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım

sakin ol kendini sakinleştir düşün bak hamile kalmak için aglayan kişileri senin haline çok şükür etmen lazım o bebişi rabbim verdiyse sana en güzelini verir merak etme rabbime emanet et ondan iyi kimse koruyamaz canım

Back
X