Kese görünmüyor 4+3

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
18
Kızlar bana yardımcı olur musunuz moralim sıfır :( şimdi doktordan çıktım, benim bundan önce iki düşüğüm oldu. Şimdi 3. Gebeliğim, öğreneli bir hafta oldu adetim gecikeli 5 gün oldu. Doktora geldim hemen ulturasonda baktı rahim duvarı kalınlaşmış güzel ama kese görünmüyor dedi. Sağlıklı bir gebelik için hemen kan sulandırıcı başlayacağız dedi her gün iğne vurulacak falan bir kaç ilaç verdi. Kan testi alalım ordanda takip edelim dedi. Benim sormak istediğim kese görünmemesi normal mi sizce? Moralimi bozmalımıyım çok üzgün hissediyorum :(

4+3 diye doktor mu dedi? Çok erken bir hafta eğer öyleyse görülmemiş olması normal bence. Gönlünüzü ferah tutun hayırlısı olsun hakkinizda

4+3 diye doktor mu dedi? Çok erken bir hafta eğer öyleyse görülmemiş olması normal bence. Gönlünüzü ferah tutun hayırlısı olsun hakkinizda
Hayır doktor söylemedi de ben kendim hesapladığımda bildiğim kadarıyla öyle diye düşündüm. Şu an 5. Haftamdayım sanırım en sonki adet başlangıcı 21 nisan, 5. Haftada kese görünür diye biliyordum, adet gecikmesinden 3 4 gün sonra falan benim gecikeli 5 gün oldu. Ne hissedeceğimi şaşırdım :(

Kızlar bana yardımcı olur musunuz moralim sıfır :KK43: şimdi doktordan çıktım, benim bundan önce iki düşüğüm oldu. Şimdi 3. Gebeliğim, öğreneli bir hafta oldu adetim gecikeli 5 gün oldu. Doktora geldim hemen ulturasonda baktı rahim duvarı kalınlaşmış güzel ama kese görünmüyor dedi. Sağlıklı bir gebelik için hemen kan sulandırıcı başlayacağız dedi her gün iğne vurulacak falan bir kaç ilaç verdi. Kan testi alalım ordanda takip edelim dedi. Benim sormak istediğim kese görünmemesi normal mi sizce? Moralimi bozmalımıyım çok üzgün hissediyorum :KK43:
Bana biraz erken gibi geldi daha. Kese 3000 -4000 den sonra sanıırm kese gözüküyodu unuttum gerçide tam
Direk olumsuz düşünme stres yaparsın. En kötü şey stres🙏🏻

Her gebelik kendine özgü. Ben keseyi 5+6'da gördüm kalp atışını da 6+1'de duydum. Arkadaşlarım genelde 6-7. haftalarında kese 8-9. haftalarda da kalp atışı duydular. Panik olmayın.

Bana biraz erken gibi geldi daha. Kese 3000 -4000 den sonra sanıırm kese gözüküyodu unuttum gerçide tam
Direk olumsuz düşünme stres yaparsın. En kötü şey stres🙏🏻
Evet stres çok etkiliyor, birde benim gibi stresini zor kontrol edebiliyorsan herşey daha da zor cidden ama içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)

Her gebelik kendine özgü. Ben keseyi 5+6'da gördüm kalp atışını da 6+1'de duydum. Arkadaşlarım genelde 6-7. haftalarında kese 8-9. haftalarda da kalp atışı duydular. Panik olmayın.
Gerçekten mi bunu duymak çok iyi geldi şu an google da araştırınca hep 5. Haftada görülür diye sonuçlar çıktı canım çok sıkıldı

Gerçekten mi bunu duymak çok iyi geldi şu an google da araştırınca hep 5. Haftada görülür diye sonuçlar çıktı canım çok sıkıldı
Benim de ilk hamileliğim. İlk haftalarda her şeye internetten bakıyordum. Bu beni strese sokuyordu. Şimdi en iyi zamanlarınız. Bol bol dinlenin pozitif olmaya çalışın ve sağlıklı beslenin. Folik asite devam edin. Sebzeleri de bol bol yıkayın. Bunlar dışında verebileceğim başka tavsiye yok. Şimdiden siz nasıl hissederseniz bebeğiniz o şekilde gelişecek. Onu düşünün.

Benim de ilk hamileliğim. İlk haftalarda her şeye internetten bakıyordum. Bu beni strese sokuyordu. Şimdi en iyi zamanlarınız. Bol bol dinlenin pozitif olmaya çalışın ve sağlıklı beslenin. Folik asite devam edin. Sebzeleri de bol bol yıkayın. Bunlar dışında verebileceğim başka tavsiye yok. Şimdiden siz nasıl hissederseniz bebeğiniz o şekilde gelişecek. Onu düşünün.
Evet çok haklısınız teşekkür ediyorum ❤️

Geç döllenme ihtimali de var,doktorun ultrason cihazının iyi olmama ihtimali de var. Bir sürü olasilik var. Bu kadar erken telaşa kapılmayın

Hayır doktor söylemedi de ben kendim hesapladığımda bildiğim kadarıyla öyle diye düşündüm. Şu an 5. Haftamdayım sanırım en sonki adet başlangıcı 21 nisan, 5. Haftada kese görünür diye biliyordum, adet gecikmesinden 3 4 gün sonra falan benim gecikeli 5 gün oldu. Ne hissedeceğimi şaşırdım :KK43:
Merhabalar.. Ben keseyi 9000 betadan 2 gün sonra gittiğim muayenede vajinal ultrasonla gördüm. Panik olmayın hemen görünmüyor. 1 hafta sonrada kalp atışını duymak için gidicez inşallah.

Back
X