Kese görünmüyor 😔

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Kızlar bugün beta 1865 çıktı doktoru arayıp randevu aldım ama keseyi vajinal ultrason ile de göremedi yarın tekrar gel dedi sizce ne olacak?

Te
Kızlar bugün beta 1865 çıktı doktoru arayıp randevu aldım ama keseyi vajinal ultrason ile de göremedi yarın tekrar gel dedi sizce ne olacak?
Tekrar kan degerinize bakacaktır..keseyi goremezsse dış gebelikten şüphe edebilir..yanlız benim ilk kızımda 1600 değerlerde keseyi gorememisti özel hastane dış gebelik dedi bu biz tabi telas yapmıştık ertesi gün eğitim araştırma Hastanesi'ne gitmiştik panikle dedik böyle böyle dediler..birde orda bakıldı gördüler keseyi...yani benim başıma geldi bu .. sabırla bekleyin bir yarın olsun tekrar bakılır ..hayırlısı olur insallah

İnsallah canım ilk heyecanım bir şey de bilmiyorum görünür dediler girdim yok dedi çok korktum yarına yükselir değil mi 1 gün var sadece

İnsallah canım ilk heyecanım bir şey de bilmiyorum görünür dediler girdim yok dedi çok korktum yarına yükselir değil mi 1 gün var sadece
Yok değeriniz iyi onda bı sorun yok aslında degerinize göre kese görünmesi lazımdı ama bazende görülmeyebiliyor ..benim de ilk özel hastanede göremediler direk dış gebelik demişlerdi bir gün sonra devlet Hastanesi'nde görüldü..belli olmaz yani ..yarın gidin inşallah gorulur

İnşallah canım inşallah

Anam bende mi tuhaflık var benim doktor mu soğuk kanlı anlamadım ben niye bu kadar geç gördüm ve doktorum hiç anormal birşey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…