• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görünür mü acaba 🥹

bluedarkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
893
Puanlar
73
Kızlar merhaba cumartesi hastaneye gittim 5+2 haftalık 300 civarı beta çıktı. Acaba ne zaman gitsem kese görünür? Bugün 5+5 olduk

Haftaya görünür bence 7. Haftaya doğru . Geç dollenme mi acaba
Bilmiyorm bende biraz korkuyorum o yüzden endişeliyim. 3 ay önce de başıma geldi ama beta çok geç yükseliyordu kürtaj yaptılar inşallah bu geç dölenmedir

Bilmiyorm bende biraz korkuyorum o yüzden endişeliyim. 3 ay önce de başıma geldi ama beta çok geç yükseliyordu kürtaj yaptılar inşallah bu geç dölenmedir
İyi düşün iyi olsun . Doktor alttan ultrasonla bakmadı mı

Aa çok sevindim. Eski açtığınız konulara hakimdim. Reglinizi geç olmuştunuz diye hatırlıyorum. Bence düzen kaydığı için geç yumurtlama olabilir. Ben 1500 lerde alttan muayene ile keseyi görmüştüm. 1 haftaya çok net görürsünüz inşallah. Çok kolay bir süreç diliyorum size. Hep çok güzel haberler alın inşallah 🤲🏻🥰

Aa çok sevindim. Eski açtığınız konulara hakimdim. Reglinizi geç olmuştunuz diye hatırlıyorum. Bence düzen kaydığı için geç yumurtlama olabilir. Ben 1500 lerde alttan muayene ile keseyi görmüştüm. 1 haftaya çok net görürsünüz inşallah. Çok kolay bir süreç diliyorum size. Hep çok güzel haberler alın inşallah 🤲🏻🥰
Amin çok çok teşekkür ederim inşallah bende keseyi görürüm

Back
X