Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya görünür bence 7. Haftaya doğru . Geç dollenme mi acabaKızlar merhaba cumartesi hastaneye gittim 5+2 haftalık 300 civarı beta çıktı. Acaba ne zaman gitsem kese görünür? Bugün 5+5 olduk
Bilmiyorm bende biraz korkuyorum o yüzden endişeliyim. 3 ay önce de başıma geldi ama beta çok geç yükseliyordu kürtaj yaptılar inşallah bu geç dölenmedirHaftaya görünür bence 7. Haftaya doğru . Geç dollenme mi acaba
İyi düşün iyi olsun . Doktor alttan ultrasonla bakmadı mıBilmiyorm bende biraz korkuyorum o yüzden endişeliyim. 3 ay önce de başıma geldi ama beta çok geç yükseliyordu kürtaj yaptılar inşallah bu geç dölenmedir
Yok 300 le görünmez zaten dedi boşu boşuna bakmış oluruz.İyi düşün iyi olsun . Doktor alttan ultrasonla bakmadı mı
Beta 1500 2000 de gözükür haftası önemli değil5 küsürlerde benim kese görünmüştü
Yarın 6 haftalık oluyor işte hala gitmedim en son 300 dü5 küsürlerde benim kese görünmüştü
Bende o yüzden biraz bekliyorum çünkü korkuyorumBeta 1500 2000 de gözükür haftası önemli değil
Amin çok çok teşekkür ederim inşallah bende keseyi görürümAa çok sevindim. Eski açtığınız konulara hakimdim. Reglinizi geç olmuştunuz diye hatırlıyorum. Bence düzen kaydığı için geç yumurtlama olabilir. Ben 1500 lerde alttan muayene ile keseyi görmüştüm. 1 haftaya çok net görürsünüz inşallah. Çok kolay bir süreç diliyorum size. Hep çok güzel haberler alın inşallah![]()