• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görunutusu

Tabii ki var canım büyümüş çok geçmiş olsun ne oldu iyi misin
Sağol canım teşekkür ederim senide rahatsız ediyorum kusura bakma daha yeni olduğu için kimseye söylemedim bilgi alacak kimsem de yok şuan gece agrım biraz yoğun gibi hissettim oyüzden korktum ama doktor takipte olan doktor olmadığı için bişey demedi sadece kese var bi sknti yok deyip gönderdi

Tabii ki var canım büyümüş çok geçmiş olsun ne oldu iyi misin
Sağol canım teşekkür ederim senide rahatsız ediyorum kusura bakma daha yeni olduğu için kimseye söylemedim bilgi alacak kimsem de yok şuan gece agrım biraz yoğun gibi hissettim oyüzden korktum ama doktor takipte olan doktor olmadığı için bişey demedi sadece kese var bi sknti yok de

öyle şey olur mu canım tabii ki sor konuşalım ama içini rahat tut 5.haftada aynıydı benim de doktor önceki hafta bir hafta fazla hesaplamıştı çok ağladım sadece kese görününce eşim sakinleştirdi görüntü gayet normal ve iyi yani canını sıkma, ağrın mı vardı ne oldu

öyle şey olur mu canım tabii ki sor konuşalım ama içini rahat tut 5.haftada aynıydı benim de doktor önceki hafta bir hafta fazla hesaplamıştı çok ağladım sadece kese görününce eşim sakinleştirdi görüntü gayet normal ve iyi yani canını sıkma, ağrın mı vardı ne oldu
İnşallah canım agrım vardı ama şuan baya iyiyim sadece midem karışıyor gibi 😖😖

Back
X