Kese gözükmedi ne zaman gözükür?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
13
27
Kese gözükmedi doktor dış gebelik riski var dedi. 5+4 beta hcg 916,7. Dört gündür kanamam var ayrıca biraz azaldı gibi oldu ama

7 haftaya kadar kese gorunmesi lazim diyor doktorlar ama bilemiyorum baska hastaneye gittin mi cok gecmis olsun

kanamadan dolayı onu söylemiş olabilir. ama beta değerin daha 3000lerde olduğunda görünür. bir ilaç filan başladı mı kanama için.

kanamadan dolayı onu söylemiş olabilir. ama beta değerin daha 3000lerde olduğunda görünür. bir ilaç filan başladı mı kanama için.
Progestran hap kullandım kanamam şuan yok kesildi ama Progestran iğne çok iyi geldi ama hapı daha fazla arttırdı kanamami hatta

benimde kanamam olmuştu ama 14. hafta filandı. üç progestan iğneyi aynı anda yaptılar. progestanı da fitil olarak kullandım sabah akşam. iki gün içinde kesildi. inşallah keseyi görürseniz rahatlarsınız kese sağlıklı oldukça kanama alanı olmadıkça korkma demişti doktorum.

benimde kanamam olmuştu ama 14. hafta filandı. üç progestan iğneyi aynı anda yaptılar. progestanı da fitil olarak kullandım sabah akşam. iki gün içinde kesildi. inşallah keseyi görürseniz rahatlarsınız kese sağlıklı oldukça kanama alanı olmadıkça korkma demişti doktorum.
Ay inşallah allahim inşallah :)

Back
X