1 kez verdim sadece dahaKaç kez beta verdin
Kanama vs yoksa çok takip etme bence stres olursun belki ama dayanamıyorum diyorsan 5 e doğru keseyi görmeye gidebilirsinkeseyi görünce betaya bakmana gerek kalmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez verdim sadece dahaKaç kez beta verdin
Kanama vs yoksa çok takip etme bence stres olursun belki ama dayanamıyorum diyorsan 5 e doğru keseyi görmeye gidebilirsinkeseyi görünce betaya bakmana gerek kalmıyor
Kanamam da olmadı hic çok şükür eylülün 1ine aldım randevuyu1 kez verdim sadece daha
Evet bir daha verilebilir ozaman artışa bakmak için iki günde 2 kat artması gerekiyor ya sağlıklı olması için1 kez verdim sadece daha
İyi olmuş az kaldı zatenKanamam da olmadı hic çok şükür eylülün 1ine aldım randevuyu
Bugün verdim 3 gün önce 176ydı bugün 824 çıktıEvet bir daha verilebilir ozaman artışa bakmak için iki günde 2 kat artması gerekiyor ya sağlıklı olması için
Oo iyi maşallah hayırlı olsunBugün verdim 3 gün önce 176ydı bugün 824 çıktı
Teşekkür ederimOo iyi maşallah hayırlı olsun![]()
İyi güzel ozamana kese de oluşur hem daha garanti olurTeşekkür ederimOnline doktor muayenesi hakkım vardı sağlık sigortasından, aklıma o geldi sabah onunla görüştüm değerlendirdi değerlerimi en erken 26sında gidebilirsin doktora o yüzden 1 Eylül randevusu iyi dedi o tarihlerde 5000lere gelir beta dedi
Teşekkür ederimİyi güzel ozamana kese de oluşur hem daha garanti olur
Dediğin gibi can sıkmak yok ben hamile değilimİyi haberlerinizi bekliyorum inşallah kızlar bu ay olmazsa da canınızı sıkmak yok diğer aylarda inşallah![]()
Tabi canım birkaç defa mutlaka kan verip yükselmesini takip etmen şartTeşekkür ederim canım biraz endişe ediyorum acaba gitmeli miyim tekrar beta icin test versem mi diye batın ikimci günü 176ydı yükselişini takip etsem mi acaba yarın kan verip
Verdim canım salı günü 176ydı cuma günü 864 gibi bir şeydi pazartesi ya da salı tekrar veririm :)Tabi canım birkaç defa mutlaka kan verip yükselmesini takip etmen şart![]()