Canım çarşamba günü gittiğimde değerim 2735’ti doktor bana başta gözükmez anca 5000 lerde olursa üstten görünür dedi bence birazcık daha bekle sabırlı ol kendini de üzme benim de geç döllenme rahat rahat şu şu haftalık diyemiyorum ama önemli değil önemli olan bebeğin sağlığı ve senin moral motivasyonun o yüzden azıcık sabırMerhaba kızlar dün doktora gittim kan değerim 1890 ama kese gözükmüyor alttan muayene de etti ama gözükmedi geç döllenme olduğu için kaç haftalık olduğuna dair bir fikrimiz de yok dünden beri ağlıyorum sizin başınıza böyle birşey geldimi
Cihaz kalitesine göre bile değişebiliyor kesenin bebeğin görünmesi vs. cihaz eskiyse o yüzden de olabilir sıkmayın canınızı inşallah görürsünüzMerhaba kızlar dün doktora gittim kan değerim 1890 ama kese gözükmüyor alttan muayene de etti ama gözükmedi geç döllenme olduğu için kaç haftalık olduğuna dair bir fikrimiz de yok dünden beri ağlıyorum sizin başınıza böyle birşey geldimi
Niye ağlıyosun ki ağlamak çözüm mi stres ve üzüntü zaten daha kötü etkiler herşeyin bi sırası yolu yordamı var bekle azcık sabret inşallah görünür öyle şak diye oluşmuyor herşey gerçekçi çözüm odaklı ve pozitif olursanız herşey daha güzel Allahın izniyleMerhaba kızlar dün doktora gittim kan değerim 1890 ama kese gözükmüyor alttan muayene de etti ama gözükmedi geç döllenme olduğu için kaç haftalık olduğuna dair bir fikrimiz de yok dünden beri ağlıyorum sizin başınıza böyle birşey geldimi
Geç döllenme olduğunu nereden anlıyorsunuz, beta değerinden mi ?Canım çarşamba günü gittiğimde değerim 2735’ti doktor bana başta gözükmez anca 5000 lerde olursa üstten görünür dedi bence birazcık daha bekle sabırlı ol kendini de üzme benim de geç döllenme rahat rahat şu şu haftalık diyemiyorum ama önemli değil önemli olan bebeğin sağlığı ve senin moral motivasyonun o yüzden azıcık sabır
Doktor bana 2 günde bir geleceksin sağlıklı gebelik olmaya bilir dedi korkuttuCanım çarşamba günü gittiğimde değerim 2735’ti doktor bana başta gözükmez anca 5000 lerde olursa üstten görünür dedi bence birazcık daha bekle sabırlı ol kendini de üzme benim de geç döllenme rahat rahat şu şu haftalık diyemiyorum ama önemli değil önemli olan bebeğin sağlığı ve senin moral motivasyonun o yüzden azıcık sabır
Doktor sağlıkdız gebelik olabilir dedi elbette çok kötğ hissettim kendimi yarın gideceğim biran önce yarın olsun istiyorumNiye ağlıyosun ki ağlamak çözüm mi stres ve üzüntü zaten daha kötü etkiler herşeyin bi sırası yolu yordamı var bekle azcık sabret inşallah görünür öyle şak diye oluşmuyor herşey gerçekçi çözüm odaklı ve pozitif olursanız herşey daha güzel Allahın izniyle
Benimkisi tahmin aslında ve evet beta değerim sat’a göre geç arttı kimisi adet gecikmesinin ilk gününde yüksek beta değerleri görür benim adet gecikmesinin 4.günü 11 diGeç döllenme olduğunu nereden anlıyorsunuz, beta değerinden mi ?
Neye dayanarak bunu dedi peki?Doktor bana 2 günde bir geleceksin sağlıklı gebelik olmaya bilir dedi korkuttu
Boşver doktorun her dediğine takılma onlar hep öyle diyor yani kalp atışı görmeden hamilesin bile diyemiyolar tam herşeye hazırlıklı ol diye genelde olumsuz konuşuyorlar gözükür inşallah yarınDoktor sağlıkdız gebelik olabilir dedi elbette çok kötğ hissettim kendimi yarın gideceğim biran önce yarın olsun istiyorum
Mesela benim arkadışıma sağlıksız sonlandırmamız lazım kalp atışı yok demiş doktor ama onlar bekledi bi hafta sonra kalp atışı oldu şimdi kızı 3 yaşında maşallah ama hemen her duyduğuna üzülür ağlarsan bunlar etkiler gebeliği güçlü olmaya bak yani sana tavsiyemDoktor sağlıkdız gebelik olabilir dedi elbette çok kötğ hissettim kendimi yarın gideceğim biran önce yarın olsun istiyorum
1800 değerde olup alttan muayene edildiği halde kese gözükmediği için söylediNeye dayanarak bunu dedi peki?
Anladım canım benim de ikinci günü 213 çıkmıştı. Bende merak ediyorum bu geç döllenme nasıl oluyorBenimkisi tahmin aslında ve evet beta değerim sat’a göre geç arttı kimisi adet gecikmesinin ilk gününde yüksek beta değerleri görür benim adet gecikmesinin 4.günü 11 di
Bence senin geç döllenme değil canımAnladım canım benim de ikinci günü 213 çıkmıştı. Bende merak ediyorum bu geç döllenme nasıl oluyoracaba geç döllenme mi diye
OlabilirBence senin geç döllenme değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?