merhaba beta durumun nasılMerhaba herkeseeeeeeee kesem gözüktü ama bebek için çok erken dedi. Dış gebelik ya da boş gebelik olabilir mi dedim hayır gayet normal duruyor sıkıntı yok dedi. Anlayan var mi doktorumun ağzından lafı kerpetenle aldığım için gene buraya yazıyorum
Haftaya kalp sesini duyarsın canım hadi hayırlı olsunMerhaba herkeseeeeeeee kesem gözüktü ama bebek için çok erken dedi. Dış gebelik ya da boş gebelik olabilir mi dedim hayır gayet normal duruyor sıkıntı yok dedi. Anlayan var mi doktorumun ağzından lafı kerpetenle aldığım için gene buraya yazıyorum
28di iki gün sonra 116 olmuştu bugün tekrar verdim ama sonuç p.tesi çıkacakmerhaba beta durumun nasıl
3 hafta sonra gel ultrason için dedi 4+5 şuanHaftaya kalp sesini duyarsın canım hadi hayırlı olsunben 6.4 de duymuştum kalp sesini.
Ama görselde 5,2 diyor hangisi doğru3 hafta sonra gel ultrason için dedi 4+5 şuan
Ay sen mm diyorsun ben haftasını söyledimAma görselde 5,2 diyor hangisi doğru
Hayır 5 w: 5 week. 5 hafta diyor. Boyutu da 5,4 mm çıkmışAy sen mm diyorsun ben haftasını söyledim
Kız ben olaya ne kadar yabancıyımHayır 5 w: 5 week. 5 hafta diyor. Boyutu da 5,4 mm çıkmış
Doktor konuşmadığı için bilgilenemedim hdhhahahaHayır 5 w: 5 week. 5 hafta diyor. Boyutu da 5,4 mm çıkmış
Benimki de çok konuşmuyor ama haftalık kısmını söyledi yani. Şuan senin bebiş ultrason kağıdına göre 5 hafta 2 günlük gözüküyor. Bence sen yanlis biliyosun. Son adet tarihine göre hesaplayinca 4. Haftada mi cikiyosun?Doktor konuşmadığı için bilgilenemedim hdhhahaha
Benim testime bakabilir misiniz silik çıktı28di iki gün sonra 116 olmuştu bugün tekrar verdim ama sonuç p.tesi çıkacak
Benimki de çok konuşmuyor ama haftalık kısmını söyledi yani. Şuan senin bebiş ultrason kağıdına göre 5 hafta 2 günlük gözüküyor. Bence sen yanlis biliyosun. Son adet tarihine göre hesaplayinca 4. Haftada mi cikiyosun?
Ay baya silik hemen test ver bence benimki daha silikti bundan gözükmesi bile zorla gözüküyorduBenim testime bakabilir misiniz silik çıktı
Valla bilemedim ama ultrasonda öyle gözüküyor. Ben senin yerinde olsam 3 hafta bekleyemezdim. İstersen başka doktora gidip haftaya vajinal muayene ile bir baktır. 6,1 den sonra falan duyuluyoe ben regl olmadan önce mi hamile kalmışım anlamadımregl baslangicima gore 4 hafta 5 günlük
Evet canım bencede kan testi ver hamilesin. 2 günde bir değerinin iki katı artiyo mu kontrol etBenim testime bakabilir misiniz silik çıktı
Zaten bu kan testleri felan açıklansın ondan sonraki hafta özele gitmeyi düşünüyorum. Aslında buradaki doktor o kadar rahatki konuşmuyor olsa da içimi rahatlatiyor ahhahaValla bilemedim ama ultrasonda öyle gözüküyor. Ben senin yerinde olsam 3 hafta bekleyemezdim. İstersen başka doktora gidip haftaya vajinal muayene ile bir baktır. 6,1 den sonra falan duyuluyo
Aa senin doktorun çalışma stili baskaymisZaten bu kan testleri felan açıklansın ondan sonraki hafta özele gitmeyi düşünüyorum. Aslında buradaki doktor o kadar rahatki konuşmuyor olsa da içimi rahatlatiyor ahhaha
Biraz garip bı adam ahhahaAa senin doktorun çalışma stili baskaymisbenimki 3 kere kan testi istedi ondan sonra gün verdi keseye baktı. Sonraki haftada kalp sesine. Sonrada 1 ay sonra gel dedi salladı
Hangi şehir?Biraz garip bı adam ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?