Kese gözüktü ✨

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
659
600
23
Merhaba herkeseeeeeeee kesem gözüktü ama bebek için çok erken dedi. Dış gebelik ya da boş gebelik olabilir mi dedim hayır gayet normal duruyor sıkıntı yok dedi. Anlayan var mi doktorumun ağzından lafı kerpetenle aldığım için gene buraya yazıyorum

Eklentiler

• IMG_20240308_113316.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 102
merhaba beta durumun nasıl

Haftaya kalp sesini duyarsın canım hadi hayırlı olsun ben 6.4 de duymuştum kalp sesini.

Doktor konuşmadığı için bilgilenemedim hdhhahaha
Benimki de çok konuşmuyor ama haftalık kısmını söyledi yani. Şuan senin bebiş ultrason kağıdına göre 5 hafta 2 günlük gözüküyor. Bence sen yanlis biliyosun. Son adet tarihine göre hesaplayinca 4. Haftada mi cikiyosun?

e ben regl olmadan önce mi hamile kalmışım anlamadım regl baslangicima gore 4 hafta 5 günlük

e ben regl olmadan önce mi hamile kalmışım anlamadım regl baslangicima gore 4 hafta 5 günlük
Valla bilemedim ama ultrasonda öyle gözüküyor. Ben senin yerinde olsam 3 hafta bekleyemezdim. İstersen başka doktora gidip haftaya vajinal muayene ile bir baktır. 6,1 den sonra falan duyuluyo

Valla bilemedim ama ultrasonda öyle gözüküyor. Ben senin yerinde olsam 3 hafta bekleyemezdim. İstersen başka doktora gidip haftaya vajinal muayene ile bir baktır. 6,1 den sonra falan duyuluyo
Zaten bu kan testleri felan açıklansın ondan sonraki hafta özele gitmeyi düşünüyorum. Aslında buradaki doktor o kadar rahatki konuşmuyor olsa da içimi rahatlatiyor ahhaha

Zaten bu kan testleri felan açıklansın ondan sonraki hafta özele gitmeyi düşünüyorum. Aslında buradaki doktor o kadar rahatki konuşmuyor olsa da içimi rahatlatiyor ahhaha
Aa senin doktorun çalışma stili baskaymis benimki 3 kere kan testi istedi ondan sonra gün verdi keseye baktı. Sonraki haftada kalp sesine. Sonrada 1 ay sonra gel dedi salladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…