- 22 Mart 2017
- 550
- 426
- 23
- 42
Hakkında hayırlsıı olsun canımCanım benım durum cok karıstı.dun tekrar doktora gıtmıstım kan degerıme gore kesınlıkle 6 haftalık bır keseyı karından goremeyecegını soyledı.kan degerım 1123.3 cıktı.o gordugu seyın kese degılde bır kanams alanı oldugunu söyledı.buseferde dıs gebelık olabılır dedı.yada kanama alanının yanında kese olusabılır dedı.yarına kan ıstedı tekrar.degerım 2 ye katlamıs cıkarsa saglıklı bır gebelık dıyebılırım dedı.aklım karma karısık.kan degerım dusık cıkarsa oyle gıdecegım doktora
Allah razı olsun.inşallahHakkında hayırlsıı olsun canım
güzel haberler olur inşallah
alttan bakınca görür canım.
hiç canını sıkma hayırlsı her zaman
sonuçtan heberdar et beni
allaha emanet ol
Merhaba benim de 8+1 de kalbini duyamadı doktor kese boyutu ve şeklinde bir problem yok 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın başka bir doktora da gidicem siZin yazıyı görünce bi umutlandım inşallah duyarım:/Bence baska dr a gidin .Bana da bebegin kalbi atmiyor kurtaj olabilirsin dediler 5 gun sonra duyduk kalbini dr a kalsa almis gecmisti.
Insallah Allah yardimciniz olsun .Elinizi karniniza koyup 99 kez El Mübdî esmasini okuyun.Merhaba benim de 8+1 de kalbini duyamadı doktor kese boyutu ve şeklinde bir problem yok 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın başka bir doktora da gidicem siZin yazıyı görünce bi umutlandım inşallah duyarım:/
Teşekkürler Allah razı olsun okuyayımInsallah Allah yardimciniz olsun .Elinizi karniniza koyup 99 kez El Mübdî esmasini okuyun.
Beklemek cok zor ben cok aglamistim .Bazen dr lar insan olduğumuzu unutup duvara söylüyor gibi pat pat söylüyorlar. Sonra da agladigim icin uzuldum zehir ettiler kac gunumu .Teşekkürler Allah razı olsun okuyayım
Karmakarışık duygular yaşıyorum ben de ağlıyorum sonra da vardır bir hikmeti diyorum düzeliyorum falan hayırlısı ve sağlıklısı olsun hakkkımızda bana umut oldu yazınız çok sağolunBeklemek cok zor ben cok aglamistim .Bazen dr lar insan olduğumuzu unutup duvara söylüyor gibi pat pat söylüyorlar. Sonra da agladigim icin uzuldum zehir ettiler kac gunumu .
Insallah duyarsın o sesi ,kulaklarina dolar .Dunyanin en guzel ritmi.Karmakarışık duygular yaşıyorum ben de ağlıyorum sonra da vardır bir hikmeti diyorum düzeliyorum falan hayırlısı ve sağlıklısı olsun hakkkımızda bana umut oldu yazınız çok sağolun
İnşallah yarın sızın için guzel gecer.bende yarın kan verecegım.inşallah benım degerımde 2ye katlar.da şu dıs gebelık meselesını kapatmiş olurum.bende dr a yarin gitcem kizlar... 6+3 üz bizde.. inşallah hepimiz bebislerimizin kalp atışını duyarız.. benim için de dua edin
Canım senındemi 3.gebeligin.baska topıkte yazını okudum.benımde 3.gebelık.2 oglum var.bende dr a yarin gitcem kizlar... 6+3 üz bizde.. inşallah hepimiz bebislerimizin kalp atışını duyarız.. benim için de dua edin
evet canim 3. gebeligim ilk çocuğumdan once de 2 düşüğüm oldu çok şükür sonra saglikli doğum yaptimCanım senındemi 3.gebeligin.baska topıkte yazını okudum.benımde 3.gebelık.2 oglum var.
Benımde ılk cocugumdan once 1 tane kurtajla sonlanan gebelıgım olmustu.8 haftalıkken kalbi durmustu malesef.cocukların kac yasında.evet canim 3. gebeligim ilk çocuğumdan once de 2 düşüğüm oldu çok şükür sonra saglikli doğum yaptim
evet canim 3. gebeligim ilk çocuğumdan once de 2 düşüğüm oldu çok şükür sonra saglikli doğum yaptim
ben 30 yaşındayım kizim 5 yaşında oglum 2 yaşında... çok şükür kalp atisini da duydukBenımde ılk cocugumdan once 1 tane kurtajla sonlanan gebelıgım olmustu.8 haftalıkken kalbi durmustu malesef.cocukların kac yasında.
Geçmiş olsun
Kan tahlil sonucu çıktı mı? Bildiğim kadarı ile kan sonucu en az 5000 olmadan kese içinde bebek görünmüyor küçük olduğu icin[/QUOT
direk ultrasonda görüldü canım 6 hafta 3 gunluguz
Noldu cnm insallah kalp atislarini duymussundurMerhaba benim de 8+1 de kalbini duyamadı doktor kese boyutu ve şeklinde bir problem yok 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın başka bir doktora da gidicem siZin yazıyı görünce bi umutlandım inşallah duyarım:/
YOk canım duyamadık farklı doktorlara gittik bebek varmış ama büyümüyormuş boş gebelik değilmiş haftaya cuma kürtaj olcak muhtemelen beklicez :/Noldu cnm insallah kalp atislarini duymussundur
Bebek boyu olcusu veriyor mu ultrason.kac haftalik gosteriyor.YOk canım duyamadık farklı doktorlara gittik bebek varmış ama büyümüyormuş boş gebelik değilmiş haftaya cuma kürtaj olcak muhtemelen beklicez :/
Yok işte ilginç olan oBebek boyu olcusu veriyor mu ultrason.kac haftalik gosteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?