Kese hakkinda lutfen yardim

kremlin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
61
7
6
39
Kizlar herkese merhaba. Hemen konuya girmek istiyorum isin icinden cikamiyorum.
Sat 25 aralik 30 gunde bir adet olurum.cocuk dusundugumuz icin gunleri degerlendirdik. 25 ocakta adet olacakmis gibi belirtilerim oldu ama olmadim leke leke geldisuphelendim 2 subat aksamitest yaptim negatifti. Sonra 4 subat ilk idrarla yaptim pozitif cikti.dr.a gittik kan testimde 2310cikti kese icin vajinal ultrosana bakti son adeg tarihime gore hesapladi fakat ultrasonda 4+6 dedi 7 subatta. Sonra tekrar 10 subatta cagirfi keseye bakti yine 4+6 dedi. Bugun 17 subatta tekrar keseye bakti 6+2dedi ama kesed bebek goremedi sali tekrar bakalim dedi umutsuz konustu moralim cok bozuk henuz erken deilmi bunu demek icin ve durmadan bebegin kac haftalik oldugu degisiyor.buarada gec dollenme vs olabilif diye hic birseyde demedi.Allah rizasi icin bisey soyleyin.

Gorunmeyebilir haftaya git kalbini duymak icin biraz sabir lazim. 8 e kadar duyulmayabilir.Benim dr da goremedim demisti ama su an 4.ayimiz bitti sukur

Tesekkur ederim Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Ben kac haftaligim o bile belli degil.. tutturamadi dr. . 6+2 de bile erken drgilmi bu tarz konusmak icin

Bence 4 şubat tarihini 4 haftalık gibi düşünün. Yani bu hafta sonuna kadar kalp atışını almış olmalısınız bence. Moralinizi bozmayın. Geç döllenme olmuş olabilir ve öyle olduysa hesaplanana göre gitmeyecek hiçbirşey. 1-2 gün oynama olur ama daha çok erken. Bence Cuma günü gidin evet beklemesi zor ama garantilemiş olursunuz görünmesini yada görülmemesini. Hakkınızda hayırlısı

Tesekkur ederim Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Ben kac haftaligim o bile belli degil.. tutturamadi dr. . 6+2 de bile erken drgilmi bu tarz konusmak icin
Benimde öyleydi canım 8 gün geriden geliyor geç döllenme. Ben kalp atışlarını duymak için gittiğimde 5+2 çıktı keseyi alttan zor gördü bebeği zaten görmek zordu. Bu pazartesi tekrar gidicem

Benimde öyleydi canım 8 gün geriden geliyor geç döllenme. Ben kalp atışlarını duymak için gittiğimde 5+2 çıktı keseyi alttan zor gördü bebeği zaten görmek zordu. Bu pazartesi tekrar gidicem

Hayirli haberler aliriz insallah bana dr gec dollenmr de demedi hic memnun kalmadim umutsuz konustu bu kadar umutsuz konusmasida cok erken.. birde sali gel dedi cok erken gitmeyi dusunmuyorum farklidr denicem

Hayirli haberler aliriz insallah bana dr gec dollenmr de demedi hic memnun kalmadim umutsuz konustu bu kadar umutsuz konusmasida cok erken.. birde sali gel dedi cok erken gitmeyi dusunmuyorum farklidr denicem
Canım benim doktorum çok iyi bir kadın. Kalp atışını duymadım bende 5+2 de başka doktora git doktor önemli

7+5 gunluk hamilesiniz tekrar kan verin siz degeriniz yukselmismi kat kat artti iose bir sorun yoktur dr eksik de olcebilir gec dollenmede olabilir

Canim siz kalp atisi yada kesede embrio gorebildin mi gorduysen kac haftaydi belki yazdin ozur dilerim kafam cok dolu tekraf soruyorum..
Ben keseyi gördüm ama bebeği görmedim kalp atışınıda duymadım dur resmini de atıyorum ben 6+larda sanıyordum yumurtlama dönemime göre ama bildiğim zamandan 8 gün geç yumurtlamışım 5+2 de gördüm keseyi ve değerim 2000 küsürdü

Eklentiler

• 481534DA-7E5A-499B-A7E4-CDC39B4A2E19.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 66

Bende keseyi gordugumde degerim 2310 du. Dun gittigimde kese buyumus ama icinde bisey gormedi. Tekrar bakalim dedi. Gec dollenme vs hic birseh demedi keske oyle olsa benimde..

Bende keseyi gordugumde degerim 2310 du. Dun gittigimde kese buyumus ama icinde bisey gormedi. Tekrar bakalim dedi. Gec dollenme vs hic birseh demedi keske oyle olsa benimde..
Canım ben son değerime baktırmadım hiç ama keseyi görüp bebeği görmediğinde o civarlardaydı. Yarın gittiğimde yazarım sana burdan tekrardan. Ama normaldir bence sıkma canını. Başka doktorada gitmeyi düşündün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…