Kese hakkında yardim edebilir misiniz

Cekubalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
469
357
53
28
Kızlar Günaydın, bugün 5+1deyim pazar günü haftaici işten izin alamadığım için hiç tanımadığım saçma sapan bir doktora gitmek zorunda kaldım. 4+6 iken karından baktı ama beni hiç bilgilendirmedi gördüğüm şey kese mi 4+6da karından kese görünür mü hiç emin değilim doktor da yabancıydi hiçbir şey anlayamadım...

Eklentiler

• IMG-20220410-WA0004.webp
    IMG-20220410-WA0004.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 56
4. Haftada sadece kese görünür, ortalama 6 haftalıkken kalp atışı duyulur ve bebekte görünür. ☺️

Evet görünen kese. Kesenin boyutunu ölçüp keseye göre haftanızı söylemedi mi? 1 hafta bekleyip 6. haftada tekrar giderseniz kalp atışını da duyarsınız büyük ihtimal.

Evet görünen kese. Kesenin boyutunu ölçüp keseye göre haftanızı söylemedi mi? 1 hafta bekleyip 6. haftada tekrar giderseniz kalp atışını da duyarsınız büyük ihtimal.
Hayır dedigim gibi doktor nöbetçi bir doktordu ve yabanciydi biraz iletişim problemi yaşadık... cumartesi gideceğim kendi doktoruma 5+6 iken bebek görünür mu

Hayır dedigim gibi doktor nöbetçi bir doktordu ve yabanciydi biraz iletişim problemi yaşadık... cumartesi gideceğim kendi doktoruma 5+6 iken bebek görünür mu
Ben 6+4te bebeği görmüştüm. 5+1de gittiğimde bebek gözükmemişti sadece kese gözükmüştü. Sizin gittiğiniz zamanda gözükebilir diye düşünüyorum.

Back
X