- 5 Şubat 2023
- 74
- 15
- 8
- 24
- Konu Sahibi gakkoyenge
Merhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)Merhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Olması gerekenden çok daha fazla arttı aynı bu şekilde artarsa diye hesapladım pzt 18 salı 63 mesela doktorum 120 olması gerekiyor dedi 265 dedi 2 katı görmediğim için dedim :) ilk zamanlar hızlı artıyor sonra düşüyor maşallah 1 haftadır düşmüyor birde bugün 530 olması lazımdı en az 794 geldi 2 saat önce yaptırdım yaklaşık 3 katı artmış bu şekilde giderse 14 bin oluyor ay bir an önce keseyi de kalbi de görmek istiyorumcuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)
Birde doktorum kan vermeye devam et dedi salı verip daha vermek istemiyorum kollarım mosmor oldu damarlarım ince cuma randevum var perşeöbe de vereyim mi ?cuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)
bence de . zaten cogunluk 2 kere verıp dr a gıdıyor. persembe vermen yeterlı :) saglıkla gelsın ınsallah:)Birde doktorum kan vermeye devam et dedi salı verip daha vermek istemiyorum kollarım mosmor oldu damarlarım ince cuma randevum var perşeöbe de vereyim mi ?
Benim maşallah 4. Oldu doktora göre 2 kere daha vermem lazım 6 kere çok geldi 1 kere daha vereyim daha da vermeyeyim :) teşekkür ederizbence de . zaten cogunluk 2 kere verıp dr a gıdıyor. persembe vermen yeterlı :) saglıkla gelsın ınsallah:)
Ikiz olmasınOlması gerekenden çok daha fazla arttı aynı bu şekilde artarsa diye hesapladım pzt 18 salı 63 mesela doktorum 120 olması gerekiyor dedi 265 dedi 2 katı görmediğim için dedim :) ilk zamanlar hızlı artıyor sonra düşüyor maşallah 1 haftadır düşmüyor birde bugün 530 olması lazımdı en az 794 geldi 2 saat önce yaptırdım yaklaşık 3 katı artmış bu şekilde giderse 14 bin oluyor ay bir an önce keseyi de kalbi de görmek istiyorum![]()
Ben kesemi beşinci haftada gördüm kalp atışını yedideMerhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Acilden gebelik için kan almıyorlar sağlık ocağından verin yada kadın doğumdan randevu alınMerhaba benim bir sorum olacaktı devlet yada özel hastane acilinde beta için kan versek e nabiza düşer mi
Tamam teşekkürlerAcilden gebelik için kan almıyorlar sağlık ocağından verin yada kadın doğumdan randevu alın
Bende bunu düşündüm ama cevap alamadım kimseden 1 haftadır çok daha fazla artıyorIkiz olmasın
Kese görürsünüz sanırım ama kalp atışı için hafta önemli galiba. Ne kadar geçti regliniz? Benim 6 gün gecikmeyle 7500 lerdeydi betam sadece kese görmüştük. 10 gün sonrası kalp atışına randevu vermişti doktor betam o zaman 100.000 lerin üstündeydi.Merhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Regl 14 ocak ama geç yumurtladım ben pcostum o yüzden tam bilemiyorumKese görürsünüz sanırım ama kalp atışı için hafta önemli galiba. Ne kadar geçti regliniz? Benim 6 gün gecikmeyle 7500 lerdeydi betam sadece kese görmüştük. 10 gün sonrası kalp atışına randevu vermişti doktor betam o zaman 100.000 lerin üstündeydi.
Geç yumurtlamışsını ama erken döllenme gibi bişey olmuşRegl 14 ocak ama geç yumurtladım ben pcostum o yüzden tam bilemiyorumerkende öğrendim ben 2 şubat yumurtlama başlangıcı 5 şubat yumurta çatlama ben 12 şubatta silik çizgi gördüm 13.ünde de kanda 18le öğrendim yani baya erken öğrendim
![]()
Kese göründükten sonra beta artış hızının düştüğünü doktor mu söyledi? Şu an 6 haftalığım geçen hafta kese ve bebeği gördüm ama tedirgin olduğum için bugün yine kan verdim değerim çok da yükselmemiş gibi geldi o yüzden merak ettimcuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)