- 5 Şubat 2023
- 74
- 15
- 8
- 24
- Konu Sahibi gakkoyenge
-
cuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)Merhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Olması gerekenden çok daha fazla arttı aynı bu şekilde artarsa diye hesapladım pzt 18 salı 63 mesela doktorum 120 olması gerekiyor dedi 265 dedi 2 katı görmediğim için dedim :) ilk zamanlar hızlı artıyor sonra düşüyor maşallah 1 haftadır düşmüyor birde bugün 530 olması lazımdı en az 794 geldi 2 saat önce yaptırdım yaklaşık 3 katı artmış bu şekilde giderse 14 bin oluyor ay bir an önce keseyi de kalbi de görmek istiyorumcuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)
Birde doktorum kan vermeye devam et dedi salı verip daha vermek istemiyorum kollarım mosmor oldu damarlarım ince cuma randevum var perşeöbe de vereyim mi ?cuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)
bence de . zaten cogunluk 2 kere verıp dr a gıdıyor. persembe vermen yeterlı :) saglıkla gelsın ınsallah:)Birde doktorum kan vermeye devam et dedi salı verip daha vermek istemiyorum kollarım mosmor oldu damarlarım ince cuma randevum var perşeöbe de vereyim mi ?
Benim maşallah 4. Oldu doktora göre 2 kere daha vermem lazım 6 kere çok geldi 1 kere daha vereyim daha da vermeyeyim :) teşekkür ederizbence de . zaten cogunluk 2 kere verıp dr a gıdıyor. persembe vermen yeterlı :) saglıkla gelsın ınsallah:)
Ikiz olmasınOlması gerekenden çok daha fazla arttı aynı bu şekilde artarsa diye hesapladım pzt 18 salı 63 mesela doktorum 120 olması gerekiyor dedi 265 dedi 2 katı görmediğim için dedim :) ilk zamanlar hızlı artıyor sonra düşüyor maşallah 1 haftadır düşmüyor birde bugün 530 olması lazımdı en az 794 geldi 2 saat önce yaptırdım yaklaşık 3 katı artmış bu şekilde giderse 14 bin oluyor ay bir an önce keseyi de kalbi de görmek istiyorum
Ben kesemi beşinci haftada gördüm kalp atışını yedideMerhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Acilden gebelik için kan almıyorlar sağlık ocağından verin yada kadın doğumdan randevu alınMerhaba benim bir sorum olacaktı devlet yada özel hastane acilinde beta için kan versek e nabiza düşer mi
Tamam teşekkürlerAcilden gebelik için kan almıyorlar sağlık ocağından verin yada kadın doğumdan randevu alın
Bende bunu düşündüm ama cevap alamadım kimseden 1 haftadır çok daha fazla artıyorIkiz olmasın
Kese görürsünüz sanırım ama kalp atışı için hafta önemli galiba. Ne kadar geçti regliniz? Benim 6 gün gecikmeyle 7500 lerdeydi betam sadece kese görmüştük. 10 gün sonrası kalp atışına randevu vermişti doktor betam o zaman 100.000 lerin üstündeydi.Merhabalar pzt 18 salı 63 cuma 265 ve bugün 794 sorum şu 24ünde yani haftaya cuma kese görür müyüm ? Kalp atışı için erken mi ? Cuma günü yaklaşık 13.000-15.000 olucak kalp atışı için erken mi ?
Regl 14 ocak ama geç yumurtladım ben pcostum o yüzden tam bilemiyorumKese görürsünüz sanırım ama kalp atışı için hafta önemli galiba. Ne kadar geçti regliniz? Benim 6 gün gecikmeyle 7500 lerdeydi betam sadece kese görmüştük. 10 gün sonrası kalp atışına randevu vermişti doktor betam o zaman 100.000 lerin üstündeydi.
Geç yumurtlamışsını ama erken döllenme gibi bişey olmuşRegl 14 ocak ama geç yumurtladım ben pcostum o yüzden tam bilemiyorumerkende öğrendim ben 2 şubat yumurtlama başlangıcı 5 şubat yumurta çatlama ben 12 şubatta silik çizgi gördüm 13.ünde de kanda 18le öğrendim yani baya erken öğrendim
Kese göründükten sonra beta artış hızının düştüğünü doktor mu söyledi? Şu an 6 haftalığım geçen hafta kese ve bebeği gördüm ama tedirgin olduğum için bugün yine kan verdim değerim çok da yükselmemiş gibi geldi o yüzden merak ettimcuma nasıl 15 bın olcak ? su an 4 bucuk haftalık falan haftaya 5.5 haftalık olur kese gorunur. 5 haftalık bıle olsa gorunur kese.ondan sonrakı haftaya da kalp atısı ınsallah :) 19 u 800 desek 21 ı 1600 23 u 3200 olur :) 24 unde de 4500 5000 arası bı deger olur :) degere de takılma kese gorundukten sonra artıs hızı dusecek zaten hep 2 ye 3 e katlamaz sayı hafta arttıkca 3 gunde 4 gunde katlamaya baslıycak .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?