Kese içinde 2 nokta

beyazmelek0156

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
51
9
1
27
Kızlar transferin 20 gün sonra alttan vajinal muayene oldum kese göründü ve içinde 2 tane nokta vardı doktor bebekte içinde dedi internetten baktım yolk sac diye bir şey çıkıyor karşıma acaba 2 noktadan biri yolk sac diğeri bebek mi doktor ondan mı bebekte içinde dedi 🥲

Kızlar transferin 20 gün sonra alttan vajinal muayene oldum kese göründü ve içinde 2 tane nokta vardı doktor bebekte içinde dedi internetten baktım yolk sac diye bir şey çıkıyor karşıma acaba 2 noktadan biri yolk sac diğeri bebek mi doktor ondan mı bebekte içinde dedi 🥲
Evet biri yolk biri bebek oluyor doktorum bana bu sekilde olan gebelik guzel ilerler demisti

Evet biri yolk biri bebek oluyor doktorum bana bu sekilde olan gebelik guzel ilerler demisti
9C08D8ED-0733-46B5-AF70-59A7E93F68F8.webp
Vajinal muayeneden 3 gün sonra Karından bu şekilde göründü yolk sac izlendi dedi doktor sadece hemşireye söylerken duydum kese 7mm 5haftalık görünüyor dedi uygulamada 5+6 görünüyor

Eki Görüntüle 3327678 Vajinal muayeneden 3 gün sonra Karından bu şekilde göründü yolk sac izlendi dedi doktor sadece hemşireye söylerken duydum kese 7mm 5haftalık görünüyor dedi uygulamada 5+6 görünüyor
Haftaya toplar o kendini 5 haftalikda kese kolay kolay gozukmez karından zaten yanlis ölçülmüş olabilir

Back
X