6. Haftada kesin gorunur diye dusunuyorum net hatirlamiyorum fakat beta 1500-2000 leri gecince kese görülebiliyor diye bir bilgi kalmis aklimda benimde 5 yada 6. Haftada görünmüştü. Ozamana kadar 48 saatte bir kan verip betanin yükselişini takip etmemi söylemişti doktorumMerhaba kızlar son adet tarihim 8 aralık bugün adet günümdü şükür çift çzigiyi gördüm kan vermeye gittim doktor ultrasonla keseye baktı ama göremedi siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim 4 Hafta şuan
Haftanın onemı yok beta kactı?Merhaba kızlar son adet tarihim 8 aralık bugün adet günümdü şükür çift çzigiyi gördüm kan vermeye gittim doktor ultrasonla keseye baktı ama göremedi siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim 4 Hafta şuan
Merhaba, merak ettim gittin mi acaba doktora ? bu 10 gün geçmez şimdi bana :/Betam salı günü 950 di pazartesi gidicem 5. Hafta inşallah ama yarın yinede bi betama baktırıyım en iyisi
Gittim canım karnımdan gözüktü 5+1 de gittim ben hiçbir sıkıntımız yok çok şükür kalp atışını bekliyoruz canımMerhaba, merak ettim gittin mi acaba doktora ? bu 10 gün geçmez şimdi bana :/
ya çok sevindim hayırlısı ile gelsin :) darısı başıma beklemek çok zorGittim canım karnımdan gözüktü 5+1 de gittim ben hiçbir sıkıntımız yok çok şükür kalp atışını bekliyoruz canım
Sormayın benimde ilk gebeliğim çok korkuyorum aksilik olucak diyeya çok sevindim hayırlısı ile gelsin :) darısı başıma beklemek çok zor
amin inşallak sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)Sormayın benimde ilk gebeliğim çok korkuyorum aksilik olucak diyeRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Haberdar edin durumdan bende gidiciem çünküKızlarrrr ben de bugün akşam gideceğim doktora. 2 gün önce beta 1081 çıktı bugün inşallah hayırlısıyla gözükür keseHenüz kan vermedim akşam baktırıcam. Tahminen 2000 üstü olmuştur
İnşallah gözükür kuzum yaHaberdar edin durumdan bende gidiciem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?