kese kenarinda kanama

seni_seviyorum

kocişini çok seviyor
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
383
31
arkadaslar kese kenarinda kanama odagi varmis progestan ve yatak istirahati dendi boyle bir sorun yasayan var mi neden olur bu

arkadaslar yok mu yardımcı olabililecek birileri:cry:
Oncelikle cok gecmis olsun. 19 hafta 2 gunluk ikizlere gebeyim. 6. 9. ve 16. Haftalar da kanamalarim oldu. 9. Haftada ki kanamam cok fenaydi. Kanamayla birlikte iki tane parcada dusurdum. Doktor kese etrafinda kanama var dedi. Neden oldugunu pek soyleyemedi aslinda. Bebekler yer yapiyorlar falan dedi. Bir ay yatis Verdi Bir de progestan kullanmami soyledi. Simdi yatak istibarati yok ama kanama oldugu icin Bir de Ikiz gebelik oldugu icin cok dikkatli olmam gerekiyor. Is yapmak, spor yapmak cinsel iliski hersry yasak. Sadece yemek yapiyorum Onu bile oturarak yapiyorum :) Kanamanin neden kaynaklandigi hakkinda birsey diyemem ama bence hic stres yapma bol Bol dinlen iyi beslen, bol su ic. Is seyler dusun Iyi olsun :)) insallah atlatirsin bugunleri. Tekrar cok gecmis olsun

bende oldu canım 12 hafta 5 günlüktüm o zaman. aşağı yerleşimli plasentam varmış ondan olmuş kanamam. seninde bundan dolayı olabilir. hep dikkat et hamileliğin süresince kendini aşırı yorma. ben atlattım sende atlatırsın geçmiş olsun.

canım 7 ya da 8. haftamda benim de kesenin yanında kanama bölgem vardı. Hemde baya büyüktü. Progestan ve istirahat bunun tek ilacı dedi doktor. 12.haftadan sonra yaklaşık 10 gün kahverengi akıntım oldu, yani kanamayı vücut bu şekilde attı. Zaten kahverengi akıntı tehlikesiz diyor doktorlar. Korkma, şimdi 37.haftamdayım. Şimdi o kadar moralimi bozup bebeğimi de üzdüğüm için çok pişmanım.

arkadaslar öcelikle sagolun hepiniz cvp yazdığınız için sağlıcakla yavrularınızı alırsınız inş. kuanıza gecen kontrole gittim kanama alanı devam ediyor içerde fkat gözle görülür kanama gelmiyor progestan kullanıyorum benim merak ettiğim o kan içerde bana zarar vermez mi usgde gösterdiğinde alan baya büyük bunu nasıl dışarı atıcam yada nasıl yok olucak bilemiyorum sinrlerim çok yıprandı inanını lk bebeğimi canım oğlumu 34 haftalıkken karnımda kaybettim psikolojimi siz düşünün artık hiç bir şey düşünmez oldum :cry:

arkadaslar öcelikle sagolun hepiniz cvp yazdığınız için sağlıcakla yavrularınızı alırsınız inş. kuanıza gecen kontrole gittim kanama alanı devam ediyor içerde fkat gözle görülür kanama gelmiyor progestan kullanıyorum benim merak ettiğim o kan içerde bana zarar vermez mi usgde gösterdiğinde alan baya büyük bunu nasıl dışarı atıcam yada nasıl yok olucak bilemiyorum sinrlerim çok yıprandı inanını lk bebeğimi canım oğlumu 34 haftalıkken karnımda kaybettim psikolojimi siz düşünün artık hiç bir şey düşünmez oldum :cry:
Canim cokk gecmis olsun bende ayni seyi yasadim bebegin kesesinden buyuk 2 tarafta kanama alani vardi proluton depot igne vuruldum progestan ictim Allaha sukur gecti kanama alanina gelince rahim o kani emiyo belli bi sure sonra kahverengi akinti seklindede atabilir gorursen korkma canim gecmis olsn

Canim cokk gecmis olsun bende ayni seyi yasadim bebegin kesesinden buyuk 2 tarafta kanama alani vardi proluton depot igne vuruldum progestan ictim Allaha sukur gecti kanama alanina gelince rahim o kani emiyo belli bi sure sonra kahverengi akinti seklindede atabilir gorursen korkma canim gecmis olsn
sagol canim ya gozle gorulur sekilde yok kanama icerde bende crino progestan vajinal jel kullaniyorum rabbim yar ve yardimcimiz olsun

canım 7 ya da 8. haftamda benim de kesenin yanında kanama bölgem vardı. Hemde baya büyüktü. Progestan ve istirahat bunun tek ilacı dedi doktor. 12.haftadan sonra yaklaşık 10 gün kahverengi akıntım oldu, yani kanamayı vücut bu şekilde attı. Zaten kahverengi akıntı tehlikesiz diyor doktorlar. Korkma, şimdi 37.haftamdayım. Şimdi o kadar moralimi bozup bebeğimi de üzdüğüm için çok pişmanım.
Arkadasom merhaba bende kese arkadasinda kanama teshisi aldim baya buyuk cok korkuyorum doktor dusuk tehliken var dedi.boyu 3 cm ye 2 cm imis senin ki ne kadardi hatirliyormusun.

bende 6.7 haftalıkken aynı problemle karşılaştım kesenin etrafındaki kanama ancak 2 hafta sonra geçti progestanı hiç bırakmadım 3.ayıma kadar ama yattım 1 hafta....... o sırada az az koyu kahve akıntılarım kesik kesik kanama kalıntıları pıhtılar geldi ama çok değil sonra muande vucuttan atmışın dedi kanama geçmiş dedi şimdi 23 haftadayım çok şükür özel olmassa neden kaybettin bebeğini canım

bende 6.7 haftalıkken aynı problemle karşılaştım kesenin etrafındaki kanama ancak 2 hafta sonra geçti progestanı hiç bırakmadım 3.ayıma kadar ama yattım 1 hafta....... o sırada az az koyu kahve akıntılarım kesik kesik kanama kalıntıları pıhtılar geldi ama çok değil sonra muande vucuttan atmışın dedi kanama geçmiş dedi şimdi 23 haftadayım çok şükür özel olmassa neden kaybettin bebeğini canım
Merhaba canim senin kanama buyuklugu nekadardi krse cevresinde.

Arkadasom merhaba bende kese arkadasinda kanama teshisi aldim baya buyuk cok korkuyorum doktor dusuk tehliken var dedi.boyu 3 cm ye 2 cm imis senin ki ne kadardi hatirliyormusun.
merhaba, benim de 3,5 cm ye 2,5 gibi birşeydi. Kaç doktora gittim, hepsi çok büyük bir kanama alanı var deyip durdu. Hamileliğim burnumdan geldi inan. Ama karnındaki yavrunun alacak nefesi varsa o minicik beden hayata sımsıkı tutunuyor buna inan. Bol bol dinlen, hiç ev işi yapma. Ben doğurana kadar elektirk süpürgesine el sürmedim korktum bir şey olacak diye. yine sormak istediğin bir şey olursa seve seve yanıtlarım canım.

merhaba, benim de 3,5 cm ye 2,5 gibi birşeydi. Kaç doktora gittim, hepsi çok büyük bir kanama alanı var deyip durdu. Hamileliğim burnumdan geldi inan. Ama karnındaki yavrunun alacak nefesi varsa o minicik beden hayata sımsıkı tutunuyor buna inan. Bol bol dinlen, hiç ev işi yapma. Ben doğurana kadar elektirk süpürgesine el sürmedim korktum bir şey olacak diye. yine sormak istediğin bir şey olursa seve seve yanıtlarım canım.
Icimi okdara rahatlattinki anlatamam.doktorlar psikoliji bozmaya birebir.ben gecen hafta gittim biraz azalmis bugun tekrar gidecegim umarim iyi seyler duyarim.

Bu arada bebisine kavusunca bizide haber et sana dua ediyor olacagim

Bu arada bebisine kavusunca bizide haber et sana dua ediyor olacagim
Canım ben doğum yaptım kiii:)) oğlum şu an 3 aylık Allah ıma bin şükür! İçini ferah tut, bebeğinle konuş hep, zaten ilerleyen haftalarda kanama bölgedi fln kalmıyor ayrıca bu durum bi çok kişinin başına geliyormuş.. Dualarım seninle.. Sağlıklabebrğine kavuş inş:))

canım inşaallah bebeğini kucağına almışındır seninle aynıyız progesterona bağlı endometrium tedavin nasıl devam ediyor biraz anlatabilir misin

X