- 13 Ocak 2020
- 41
- 25
- 18
- 33
- Konu Sahibi aysenrrrgkn
-
gecmıs olsun.. rabbım boyle acıyla sınamaasın kımseyı. ilk dusuk sebebın pıhtı problemı olabılır mıydı? ya da sorun ne baktırmısmıydın? bı sonrakı gebelıklerde de sorun olabılcek bı rahatsızlık varsa bunu da etkıler mı kı dıye dusundum . gebelık kesesı gunde ortalama 1 mm kadar byuyomus. ılk haftalar. 4 mm ken 3 gun sonra 7 olmalıymıs 6 mm olmus.. yolk sac gorunmese neyse dıycem de yolk sac tan 1 hafta sonra genelde bebısı goruyorlar. .. kanaman ne sekılde? lekelenme mı yoksa bıldıgımız kanama mı? doktorum erken gebelık donemınde ılacla vs le bebegı tutamıyoruz yerınde dusecekse dusuyor demıstı. elden ne gelır canım benım. her kanama ılla dusukle sonuclanmıyormus ama o da var. ama doktorunu arama sansın yok muydu.. ınsallah senınledır bebegın.. hıc bı hamılelık bıle bırbırıne benzemezmıs. 2 cocuk bırbırınden apayrı belırtı gostertebılıyomu ona takılma hıc. rabbım hayırlı olanı versın .Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim iğne tedavisi ile hamile kaldım fakat 2 .5 ay sonra düştü kalp atımı falan her şey normaldi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 hastalıkken kontrole gittiğimde kesenin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi 4 mm 3 gün sonra tekrar gittim kese 6 mm olmuş yolk yapısı oluşmuş ama bebek görünmedi 2 hafta sonra gel dedi ama büyük ihtimal kürtaj olcam gibi hissediyorum önceki gebeliğimde bulantı kusmam aşırıydı bunda hiç bir şey yok bir kaç gündürde kanamam başladı bana fikir veya yaşadıklarını anlatwcak kimse yok mu
gecmıs olsun.. rabbım boyle acıyla sınamaasın kımseyı. ilk dusuk sebebın pıhtı problemı olabılır mıydı? ya da sorun ne baktırmısmıydın? bı sonrakı gebelıklerde de sorun olabılcek bı rahatsızlık varsa bunu da etkıler mı kı dıye dusundum . gebelık kesesı gunde ortalama 1 mm kadar byuyomus. ılk haftalar. 4 mm ken 3 gun sonra 7 olmalıymıs 6 mm olmus.. yolk sac gorunmese neyse dıycem de yolk sac tan 1 hafta sonra genelde bebısı goruyorlar. .. kanaman ne sekılde? lekelenme mı yoksa bıldıgımız kanama mı? doktorum erken gebelık donemınde ılacla vs le bebegı tutamıyoruz yerınde dusecekse dusuyor demıstı. elden ne gelır canım benım. her kanama ılla dusukle sonuclanmıyormus ama o da var. ama doktorunu arama sansın yok muydu.. ınsallah senınledır bebegın.. hıc bı hamılelık bıle bırbırıne benzemezmıs. 2 cocuk bırbırınden apayrı belırtı gostertebılıyomu ona takılma hıc. rabbım hayırlı olanı versın .
öncelikle geçmiş olsun.insallah saglıklı bir sekilde dünyaya getirirsin.ben senden ufak bir ricam var biliyorum derdin var.bu önceki düşükte hastane raporların duruyor mu duruyorsa bana özelden göderebilir misin.senin bilgilerin olmasın sadece düşüğe ait rapor lazım suan hamileyim ve esim istemiyor boşanacagız bebeği aldır dedi bende aldırmıcam düşük raporu göstermem lazım ki bebek benle kalsın yardımcı olursan cok sevininrimArkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim iğne tedavisi ile hamile kaldım fakat 2 .5 ay sonra düştü kalp atımı falan her şey normaldi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 hastalıkken kontrole gittiğimde kesenin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi 4 mm 3 gün sonra tekrar gittim kese 6 mm olmuş yolk yapısı oluşmuş ama bebek görünmedi 2 hafta sonra gel dedi ama büyük ihtimal kürtaj olcam gibi hissediyorum önceki gebeliğimde bulantı kusmam aşırıydı bunda hiç bir şey yok bir kaç gündürde kanamam başladı bana fikir veya yaşadıklarını anlatwcak kimse yok mu
öncelikle geçmiş olsun.insallah saglıklı bir sekilde dünyaya getirirsin.ben senden ufak bir ricam var biliyorum derdin var.bu önceki düşükte hastane raporların duruyor mu duruyorsa bana özelden göderebilir misin.senin bilgilerin olmasın sadece düşüğe ait rapor lazım suan hamileyim ve esim istemiyor boşanacagız bebeği aldır dedi bende aldırmıcam düşük raporu göstermem lazım ki bebek benle kalsın yardımcı olursan cok sevininrim
Teşekkür ederim canımCanım ben sonuçları hep bilgisayar üzerinden doktor ile öğrendim kağıt şeklinde dökümanım yok
mrb bende aynı durum u yaşıyorum.kese var ama bebek oluşmamış .doktor bi kaç gün sonra tekrar bakacak hala oluşmamışsa sonlandıracaklar.hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor elden.Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim iğne tedavisi ile hamile kaldım fakat 2 .5 ay sonra düştü kalp atımı falan her şey normaldi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 hastalıkken kontrole gittiğimde kesenin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi 4 mm 3 gün sonra tekrar gittim kese 6 mm olmuş yolk yapısı oluşmuş ama bebek görünmedi 2 hafta sonra gel dedi ama büyük ihtimal kürtaj olcam gibi hissediyorum önceki gebeliğimde bulantı kusmam aşırıydı bunda hiç bir şey yok bir kaç gündürde kanamam başladı bana fikir veya yaşadıklarını anlatwcak kimse yok mu
mrb bende aynı durum u yaşıyorum.kese var ama bebek oluşmamış .doktor bi kaç gün sonra tekrar bakacak hala oluşmamışsa sonlandıracaklar.hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor elden.
bende kürtaj oldum.aynı şekilde kese boyutu büyümemiş..bnm de 3. kAYBIM.Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelilk ve evlat nasip etsin bize de inş.ben gittim dün oluşan yolk yapısıda kaybolmuş kese boyutu aynı kalmış memleketime gidip kürtaj olacağım kanamam var ama düşmedi de bu 2. Kaybım ve tedavili olmuşlardı Allah kısmet etmedi
Kaç haftaliksin canimmrb bende aynı durum u yaşıyorum.kese var ama bebek oluşmamış .doktor bi kaç gün sonra tekrar bakacak hala oluşmamışsa sonlandıracaklar.hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor elden.
Rabbim inşallah hayirli saglikli bir bebis nasip eder canim. Cok gecmis olsunben gittim dün oluşan yolk yapısıda kaybolmuş kese boyutu aynı kalmış memleketime gidip kürtaj olacağım kanamam var ama düşmedi de bu 2. Kaybım ve tedavili olmuşlardı Allah kısmet etmedi
transfere göre 7 haftalık .kürtaj oldum maalesef.şimdi yeni merkezleri araştırıyorumKaç haftaliksin canim
Çok gecmis olsun canimtransfere göre 7 haftalık .kürtaj oldum maalesef.şimdi yeni merkezleri araştırıyorum
teşekkür ederim.Çok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?