• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese küçüklüğü

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
133
22
28
27
Merhaba arkadaşlar 6. Haftada bebeği gördük ama doktor kese normale göre küçük dedi.
7. Haftamda doktora gidip bebeğin kalp atışını duyduk. Fakat doktor yine normale göre küçük dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Kesenin sınırda olması kötümü ne gibi sorun yaratabilir. Tüp bebek bu arada..

Hiç yok mu yaşayan ???
Tup bebek değil benimki normal gebelikti. Benim tekrarlayan gebelik kayıplarımız oldu. En son gittiğimde bebek saglikli ama kese küçük dedi büyütmek için ilaçlar kullandık ama olmadı bebegin gelişimini etkiliyor. 3. Kaybettim ama bağışıklık sistemiyle alakalı durumlar da vardı tek etken o değil. Bol bol su tüketin

Tup bebek değil benimki normal gebelikti. Benim tekrarlayan gebelik kayıplarımız oldu. En son gittiğimde bebek saglikli ama kese küçük dedi büyütmek için ilaçlar kullandık ama olmadı bebegin gelişimini etkiliyor. 3. Kaybettim ama bağışıklık sistemiyle alakalı durumlar da vardı tek etken o değil. Bol bol su tüketin
Doktor tam sınırda dedi bilmiyorum benimde 1 kaybım oldu.. korkuyorum şuan

Back
X