- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 31
- Konu Sahibi sakzkraker
-
ya aslında kan değerlerim yükselmeler herşey yolunda gidiyor ama panik oldum çok üzülüyorumkötü düşünme daha çok küçük tela etme , bol bol dua et ,
inşallah herşey yolunda gider
ya aslında kan değerlerim yükselmeler herşey yolunda gidiyor ama panik oldum çok üzülüyorum
doğru söylüyorsunh üzülmemek lazım poztif olucamyaa işte bende onu diyorum neden üzülüyorsun
olumsuz negatifi etrafına topluyorsun ,
allahın izniyle herşey yolunda gidecek de öyle olsun ,
hee olmazsa allahın takdiri ilahisi dersin ,
kızlar 4+6 da ilk muayeneme gittim karından bakıldı ama keseyi göremedi doktor salı gittim cuma teklrar gel mutlaka görmemiz laızm cuma dedi yani yarın gidicem ama endişe sardı beni cuma 5+2 olucam göremezse kötü mü demek bualttan bakmadı karından bakıldı
ne zaman geçecek bu endişe hali hiç bilmiyorumYarın görür merak etme Bend e dün 5+2 dim gördük keseyi şimdi bebek görüncekmi diye düşünüyorum
ne zaman geçecek bu endişe hali hiç bilmiyorumkese görüncek mi sonra bebek var mı sonra kalp atışı varmı
kızlar 4+6 da ilk muayeneme gittim karından bakıldı ama keseyi göremedi doktor salı gittim cuma teklrar gel mutlaka görmemiz laızm cuma dedi yani yarın gidicem ama endişe sardı beni cuma 5+2 olucam göremezse kötü mü demek bualttan bakmadı karından bakıldı
Yarın görür merak etme Bend e dün 5+2 dim gördük keseyi şimdi bebek görüncekmi diye düşünüyorum
OOOF oof ne zor işlercanım merak etme, ben ilk öğrendiğimde çok küçüktü diye dr 15 gün sonra gel demişti. gittiğimde keseyi ve yolk kesesini gördüm hatta bebeği de görememiştik. onun üstüne 1 hafta sonra bebeği gördük ve kalp atışını duyduk. içini ferah tut ben de çok gerilmiştim ama sakinlik en büyük anahtarı herşeyin.
canım ben de keseden sonra bebeği bekledim, içini ferah tut hayırlısıyla bebişi de görürsün
hiç geçmeyecek canım şimdi kese görünecekmi görünmeyecekmi sonra testler olacak temiz çıkacakmı sorunmu olacak sonrahareket etmesi azmı çokmu bi sorunmu var sonra dogum yapma zamanı gelecek ne zaman dogum yapıccam normal mi sezeryanmı bişey olacakmı dogacak neden aglıyor neyi var ooooo hiç bitmeyecek canımne zaman geçecek bu endişe hali hiç bilmiyorumkese görüncek mi sonra bebek var mı sonra kalp atışı varmı
hiç geçmeyecek canım şimdi kese görünecekmi görünmeyecekmi sonra testler olacak temiz çıkacakmı sorunmu olacak sonrahareket etmesi azmı çokmu bi sorunmu var sonra dogum yapma zamanı gelecek ne zaman dogum yapıccam normal mi sezeryanmı bişey olacakmı dogacak neden aglıyor neyi var ooooo hiç bitmeyecek canım
duyarsın merak etme rabbimin izniyle içini ferah tut sen kendine dikkat t düşünme bırak akışına günü gelince herşeyini duyacaksın hatta kucagına alacagın gün gelecek sitres yapma allah analı babalı büyütsün şimdiden sana afana takacagın bişey şöyleyim aceba kızmı olacak erkek miKALP ATIŞINI Bİ DUYSAM BİRAZCIK GEÇER EN AIZNDAN tabi ondan önce ekse meselesi var
ay evet bide o var :) sağolasın canım benimduyarsın merak etme rabbimin izniyle içini ferah tut sen kendine dikkat t düşünme bırak akışına günü gelince herşeyini duyacaksın hatta kucagına alacagın gün gelecek sitres yapma allah analı babalı büyütsün şimdiden sana afana takacagın bişey şöyleyim aceba kızmı olacak erkek mi
Benim de kese görünmedi sıkışık git hemen çıkıyor r kuzumkızlar 4+6 da ilk muayeneme gittim karından bakıldı ama keseyi göremedi doktor salı gittim cuma teklrar gel mutlaka görmemiz laızm cuma dedi yani yarın gidicem ama endişe sardı beni cuma 5+2 olucam göremezse kötü mü demek bualttan bakmadı karından bakıldı
Bence sen takilma benim 5+2 iken o kadr cok su icmeme ragmen zor gordu kucuk dha dedi.bence biz acele edip doktora gidiyiruz kendimize sknti yaratiyoruz. Bebeklerimiz bizimle inaniyorum.ya aslında kan değerlerim yükselmeler herşey yolunda gidiyor ama panik oldum çok üzülüyorum
merhaba canim kan degeri takibi yapildimikızlar 4+6 da ilk muayeneme gittim karından bakıldı ama keseyi göremedi doktor salı gittim cuma teklrar gel mutlaka görmemiz laızm cuma dedi yani yarın gidicem ama endişe sardı beni cuma 5+2 olucam göremezse kötü mü demek bualttan bakmadı karından bakıldı
aaaa sen öyle mi yaptın aklıma geldi aslında ama bi yorumda sıkışık gidince idrar kesesinin öbürünü kapattığını yazmışlar hiç su içmeden gittimBenim de kese görünmedi sıkışık git hemen çıkıyor r kuzum
yarın kan vericem yapılıyor takip sorun görünmüyor dedi doktormerhaba canim kan degeri takibi yapildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?