kese meselesi :(

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
kızlar 4+6 da ilk muayeneme gittim karından bakıldı ama keseyi göremedi doktor salı gittim cuma teklrar gel mutlaka görmemiz laızm cuma dedi yani yarın gidicem ama endişe sardı beni cuma 5+2 olucam göremezse kötü mü demek bu alttan bakmadı karından bakıldı

kötü düşünme daha çok küçük tela etme , bol bol dua et ,
inşallah herşey yolunda gider

ya aslında kan değerlerim yükselmeler herşey yolunda gidiyor ama panik oldum çok üzülüyorum

yaa işte bende onu diyorum neden üzülüyorsun
olumsuz negatifi etrafına topluyorsun ,

allahın izniyle herşey yolunda gidecek de öyle olsun ,
hee olmazsa allahın takdiri ilahisi dersin ,

Yarın görür merak etme Bend e dün 5+2 dim gördük keseyi şimdi bebek görüncekmi diye düşünüyorum

ne zaman geçecek bu endişe hali hiç bilmiyorum kese görüncek mi sonra bebek var mı sonra kalp atışı varmı

Malesefki bi süre öyle gececk benim daha önce boş gebeliğim olduğu için tırsıyorum beni tek moralimi yüksek tutan çok fazla bulantı var midemde ağrılar kusmam var diğerinde yoktu o yüzden sağlıklı diye düşünüyorum ama iki gündür ağlıcam nerdeyse midem yüzüne bütün dengem bozulmuş durumda

canım merak etme, ben ilk öğrendiğimde çok küçüktü diye dr 15 gün sonra gel demişti. gittiğimde keseyi ve yolk kesesini gördüm hatta bebeği de görememiştik. onun üstüne 1 hafta sonra bebeği gördük ve kalp atışını duyduk. içini ferah tut ben de çok gerilmiştim ama sakinlik en büyük anahtarı herşeyin.

Yarın görür merak etme Bend e dün 5+2 dim gördük keseyi şimdi bebek görüncekmi diye düşünüyorum

canım ben de keseden sonra bebeği bekledim, içini ferah tut hayırlısıyla bebişi de görürsün

OOOF oof ne zor işler keşke bu kadar erken öğrenmeseydim zor olmazdı beklmek adetime 4 gün kala öğrendim

ne zaman geçecek bu endişe hali hiç bilmiyorum kese görüncek mi sonra bebek var mı sonra kalp atışı varmı
hiç geçmeyecek canım şimdi kese görünecekmi görünmeyecekmi sonra testler olacak temiz çıkacakmı sorunmu olacak sonrahareket etmesi azmı çokmu bi sorunmu var sonra dogum yapma zamanı gelecek ne zaman dogum yapıccam normal mi sezeryanmı bişey olacakmı dogacak neden aglıyor neyi var ooooo hiç bitmeyecek canım

KALP ATIŞINI Bİ DUYSAM BİRAZCIK GEÇER EN AIZNDAN tabi ondan önce ekse meselesi var

Bence biraz sakin olun 5+5 de benım de kese vardı hemde beta hgc 52055 cıkmış tı ama kalp atışı yoktu hemde kanama alanı varken her şey olabilir dedı doktor yarın kontrol e gideceğiz ama şöyle bir gercek var bebek sağlıksızsa genler de sorun varsa düşüyor byada embriyo oluşmuyor Allah'tan gelen her şeye razıyız evet ama birazda bu acıdan düşünün sağlıklı hayırlı olsun da Allah ne zaman nasıp ederse o zaman olır

KALP ATIŞINI Bİ DUYSAM BİRAZCIK GEÇER EN AIZNDAN tabi ondan önce ekse meselesi var
duyarsın merak etme rabbimin izniyle içini ferah tut sen kendine dikkat t düşünme bırak akışına günü gelince herşeyini duyacaksın hatta kucagına alacagın gün gelecek sitres yapma allah analı babalı büyütsün şimdiden sana afana takacagın bişey şöyleyim aceba kızmı olacak erkek mi

ay evet bide o var :) sağolasın canım benim

Benim de kese görünmedi sıkışık git hemen çıkıyor r kuzum

merhaba canim kan degeri takibi yapildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…