- 1 Mayıs 2025
- 194
- 49
- 13
- 27
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Kızlar kese kaçıncı haftada belli oluyor birde hamilelik için haftalık nasıl hesaplanıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 Nisan sat ama burda bikac kişi bikac gün önce 13 Nisan sat olan tarihini 5+6 olarak haftalarda söyleyince aklım karıştı iyiceSon adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır, internetten yaz gebelik haftası hesaplama diye bulursun, beta baktirdiysan 3000civarinda karından ultrasonda görünür
Ben 5+5 te gördüm, son adet tarihinizin ilk gününden bugüne kadar olan sürede haftanızı çıkarıyor. Uygulamalarda var, internettende hesplayabilirsinizKızlar kese kaçıncı haftada belli oluyor birde hamilelik için haftalık nasıl hesaplanıyor?
Yarın 5 haftalık oluyorum inşallah4haftalik hamilesin, normal gününde yumurtlama ise, o gördügun erken döllenme olabilir, senin haftan dört
Hafta başından dönmez, dollendigi günden döner, benim Çarşamba dönüyor mesela, uygulama indirip takip edebilirsin günleriniYarın 5 haftalık oluyorum inşallah
Nasıl yaniHafta başından dönmez, dollendigi günden döner, benim Çarşamba dönüyor mesela, uygulama indirip takip edebilirsin günlerini
Yani bebek hangi gün dollendiyse haftasi o günden başlar, şey yap kafan karışıyorsa, gebelik uygulamaları var ya onlardan indirip takip etNasıl yani
Uygulama yarın 5 haftalık olarak gözüküyorBaktım senin tarihine 28muhtemel dollenme tarihin oda sansindan pazartesiye denk geliyormusdoktorda bakar zaten daha net bı fikrin olur
Baktım bende evet senin pazartesi oluşmuş gebeliğin, doğru beşinci haftaya giriyorsunUygulama yarın 5 haftalık olarak gözüküyor