Kan pıhtılaşma gebelikgin kaçıncı haftasinda gösterir.

fatosburhan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
93
17
3
Merhabalar hanımlar kan pıhtılaşma kaçıncı haftada kendini gösterir benim 11 haftalikken kalbi durdu kan pıhtılaşma testi yapmadığım için merak ediyorum kan pıhtılaşma olsaydı kaçıncı haftada belli ederdi ilk haftalarda yoksa ..çok düşünüyorum bilgisi olan yazsın lütfen

Merhabalar hanımlar kan pıhtılaşma kaçıncı haftada kendini gösterir benim 11 haftalikken kalbi durdu kan pıhtılaşma testi yapmadığım için merak ediyorum kan pıhtılaşma olsaydı kaçıncı haftada belli ederdi ilk haftalarda yoksa ..çok düşünüyorum bilgisi olan yazsın lütfen
tam olarak sorunuzu anlayamadım şuanda da pıhtılaşma testi yaptırabilirsiniz ne zaman test yaptırırsanız o zaman belli olur

tam olarak sorunuzu anlayamadım şuanda da pıhtılaşma testi yaptırabilirsiniz ne zaman test yaptırırsanız o zaman belli olur
11 hafta 5 günlük kürtaj oldum bebeğin kalbi 10 haftalık tatil durmuş pıhtılaşma olsaydı daha erken durmazmiydi yoksa olabiliyormu

Ancak test yaptırırsanız bundan emin olabilirsiniz tıbbi genetik bolumu yapıyor

11 hafta 5 günlük kürtaj oldum bebeğin kalbi 10 haftalık tatil durmuş pıhtılaşma olsaydı daha erken durmazmiydi yoksa olabiliyormu
-konu hakkında uzman değilim sadece tahmin yürüterek konuşuyorum ve tecrübemi paylaşmak isterim faydası olur belki diye-
pıhtılaşma sürekli olan bir şey değil anladığım kadarıyla. zaten öyle olsa biz de yaşayamazdık bence. muhtemelen pıhtının bebeğe giden damarlardan birinde olması bebeğe zarar veriyor çünkü ben de bebeğimi pıhtılaşmadan sebep kaybettim. aynı sizin gibi 11+6 idi iki hafta önce kalbi durmuş tahminimce dedi doktor. pıhtılaşma testimde net bir problem çıkmadı ama üç bebek kaybettim ve üçü de farklı haftalarda kalp durması idi. doktor dedi ki üç kez hiç bir problem olmamasına rağmen düşük olduysa biz pıhtılaşma testte çıkmasa da var sayıyoruz ve kan sulandırıcı öneriyoruz yoksa yine kayıp yaşayabilirsiniz dedi. kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ilk kez gebeliğim sağlıkla ilerledi 18. haftadayım. Allah korusun travma oldu çok korkuyorum artık. ama ben ilaçlar sayesinde bebeğimin sağlıkla yaşadığı inancındayım. çünkü ikili test yaptırdığımda sadece kan sulandırıcı hap kullanıyordum ve bebeğimin solunda kan akımında hafif azalma gibi bir problemi vardı. ilave olarak kan sulandırıcı iğne yazdı doktorum ve iğne sonrası çok şükür düzeldi. bence bu türlü mikroplara maruz kalmamız ve korona aşıları bizi bu hale getirdi siz aşı oldunuz mu bilemem ama ben aşı olduğumdan beri bağışıklığım düştü tansiyon problemim başladı. kız kardeşim kalp hastası oldu.

Back
X