Gebeliğe Hazırlık Kese ne zaman görülür

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Arkadaşlar adetim düzensiz 40 gün de felan oluyorum. 3 gün önce idrar testi yaptım negatifti. Şu anlık 5 gün geçti. Ben de doktora göründüm. Doktor kese yok dedi ama yine Beta hcg testi istedi. Normalde de gecikiyor ama belki bir umut kanda çıkar mı diyorum. İnşallah hamileyimdir kızlar.

Arkadaşlar adetim düzensiz 40 gün de felan oluyorum. 3 gün önce idrar testi yaptım negatifti. Şu anlık 5 gün geçti. Ben de doktora göründüm. Doktor kese yok dedi ama yine Beta hcg testi istedi. Normalde de gecikiyor ama belki bir umut kanda çıkar mı diyorum. İnşallah hamileyimdir kızlar.
inş canım bthcg de kesin çıkar....

Rahim kalınlaşmış mı peki onu söyledi mi doktor?

Yok öyle bir şey demedi ama adet olacağın zaman da kalınlaşırmış değil mi hamileyken de mi kalınlaşır
Her adet döneminde rahim duvarı kalınlaşmaya başlar
Rahim duvarında bulunan hücrelerin normalden fazla büyümesiyle, kalınlaşma meydana gelmektedir. Her adet döneminde rahim duvarı kalınlaşmaya başlar gebeliğe hazırlanır. Gebelik döneminde de bu kalınlaşma devam eder.
Googledaki açıklama canım. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde bana yeteri kadar kalınlaşmamış demişti çünkü.

Her adet döneminde rahim duvarı kalınlaşmaya başlar
Rahim duvarında bulunan hücrelerin normalden fazla büyümesiyle, kalınlaşma meydana gelmektedir. Her adet döneminde rahim duvarı kalınlaşmaya başlar gebeliğe hazırlanır. Gebelik döneminde de bu kalınlaşma devam eder.
Googledaki açıklama canım. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde bana yeteri kadar kalınlaşmamış demişti çünkü.
Sanırım gebelik yok bende çünkü doktor bir bakalım ona göre adet duzensizligini halledelim dedi

Aynen canım yumurtalar iyi dedi çok şükür ama hormonlar sıkıntılı galiba

Aynen canım yumurtalar iyi dedi çok şükür ama hormonlar sıkıntılı galiba
Canim benim kese en erken dört buçuk haftalikken karından bile görünüyor ama iyi bir dr bakmali , kanda cikmazsa gebelik yoktur zaten , ins en yakın zamanda hamile kalman dilegimle

Back
X