Kese ne zaman görünür?

Seviilay

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
9
3
6
28
ayın 25 inde hamile olduğumu öğrendim beta degerim 226 idi bugün doktora gittim ultrasonla baktı son adet tarihimden hesapladı muhtemelen 4 5 haftalık dedi keseyi göremedi beta değerime baktık 1370 cıktı yükselme oranı iyiymis haftaya bidaha çağırdı sizce şuan kesenin görünmemesi normalmi siz ne zaman gördünüz kaç haftalıktınız ?

ayın 25 inde hamile olduğumu öğrendim beta degerim 226 idi bugün doktora gittim ultrasonla baktı son adet tarihimden hesapladı muhtemelen 4 5 haftalık dedi keseyi göremedi beta değerime baktık 1370 cıktı yükselme oranı iyiymis haftaya bidaha çağırdı sizce şuan kesenin görünmemesi normalmi siz ne zaman gördünüz kaç haftalıktınız ?
Ben keseyi henüz görmedim ama 1000-1500 değer olması gerekiyor diye biliyorum 2 gune gozukmesi gerekiyor normal artisa göre

Beta 3740 iken 4+3 te vajinal bakinca keseyi gorduk bebek ve kalp atisi icin 10 gun sonrasina tekrar cagirdi

merhaba gordunuzmu keseyi benimde 1685 cıkti ama gozukmedi korktm birz

Merhabalar. Keseyi gördünüz mü acaba merak ettim

Merhaba kızlar benim de beta hgc 2500dü bundan 4 gün önce ve dün doktora gittik normaldw sata gore 6 haftalıkken bebek kucuk dedi 4 haftalık cıktı ve keseyi görüp bebegi göremedık 😖 bidw üstünde kanama kesesi vardı haftaya tekrar gidicem ama dünden beri cok kotuyum hıc yyuyamadım aglamaktan haftaya kdar napıcam bılemıyorum varmı benim gibi olan cok moralim bozuk

Merhaba kızlar benim de beta hgc 2500dü bundan 4 gün önce ve dün doktora gittik normaldw sata gore 6 haftalıkken bebek kucuk dedi 4 haftalık cıktı ve keseyi görüp bebegi göremedık 😖 bidw üstünde kanama kesesi vardı haftaya tekrar gidicem ama dünden beri cok kotuyum hıc yyuyamadım aglamaktan haftaya kdar napıcam bılemıyorum varmı benim gibi olan cok moralim bozuk
canm morelini hic bozma sende kese gozukmus bak bende 5 haftalk dediler kese gozukmemisti bi kac gun snra gorundu ve bildigm kadariyla kanama kese cogunlulla oluyomus

görünmemiş olabilir haftaya görünür diğee haftayada bebeği görürsünüz inşallah 🌸

Vajinal önermeyenler var. Kanama oldu mu acaba sizde?
Onceki gun oldu cok az ama bunun vajinalle alakasi oldugunu dusunmuyorum coom fazla ayakta kaldim ve is yaptim ondandi bence 4. Haftanin sonunda vajinal bakti suan 9.haftam bitmek uzere. Herhalde 5 hafta sonra etkisini gostermis olamaz. Zaten vajinal tehlikeli olsa en basta tup bebekle hamile kalanlara bunu uygulamazlar zor elde edilen gebelik oldugu icin dedim. Sen illede vajinal istemiyosan betanin 4 binlere gelmesini bekle zaten hizla artiyor 2-3 gune o seviyelere gelir

Valla ben hep vajinal olarak baktırdım kanamam olmadı hiç betam 2500 küsür de alttan muayenede kese görünmedi dedi doktor hatta yatış vereceğini söyledi işlem yapıp sağlıksız gebelik diye bitirmek istedi eşimle çok çok üzülmüştük oysa ne kadar çok sevinmiştik sonra başka bi doktora gittim ve çok şükür herşeyin yolunda gayet sağlıklı bir gebelik dedi doktor sonra kesen yok diyen doktor bu sefer kesen var bebeğin yok işte olması yazımdı bu değerde dedi o zamanki değerimde yine çok üzüldük falan sonra başkasına gittik bebeğide gördük kalp atışını da duyduk çok şükür o yüzden acele etme olumsuz bi durum olursada doktor değiştirerek sağlamlaştır tek bi tanesine bağlı kalma derim

Onceki gun oldu cok az ama bunun vajinalle alakasi oldugunu dusunmuyorum coom fazla ayakta kaldim ve is yaptim ondandi bence 4. Haftanin sonunda vajinal bakti suan 9.haftam bitmek uzere. Herhalde 5 hafta sonra etkisini gostermis olamaz. Zaten vajinal tehlikeli olsa en basta tup bebekle hamile kalanlara bunu uygulamazlar zor elde edilen gebelik oldugu icin dedim. Sen illede vajinal istemiyosan betanin 4 binlere gelmesini bekle zaten hizla artiyor 2-3 gune o seviyelere gelir
Evet haklısınız gerçekten. İlk gebelik tecrubesizlik ve maalesef korku var. En küçük şeyi takabiliyor insan. Senin de sağlıkla ilerler insaallah. 🤲

Back
X