kese ne zaman oluşur?

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.136
1.323
83
29
merhaba. bugün gecikmemin 16. günü. sata göre 5+6 gebeyim. cuma günü beta 438 çıkmıştı. bugüne kadar eğer sağlıklı artış olduysa 1300 küsürlerde olması gerekiyor fakat kan vermeden direkt doktoruma gittim bugün çağırdığı için. fakat ultrasonda kese gözükmedi. rahim kalınlaşmış dedi. bi karartı var oluşacak gibi duruyor dedi. çarşamba yine gel dedi. 4buçuk 5. haftalarda gözüküyor diye duyuyorum hep herkesten. keseyi geç görmek normal mi?

Vajinal görebilirdi belki. 3binin üzerinde olunca görünüyor. Geç döllenme sizin demek ki biraz.

Vajinal görebilirdi belki. 3binin üzerinde olunca görünüyor. Geç döllenme sizin demek ki biraz.
Vajinal de baksam gözükmez gibi duruyor çarşamba gel yine bakalım dedi Bakalım çarşambayı bekliyoruz.. öyle galiba geç döllenme gibi duruyor:)

Vajinal de baksam gözükmez gibi duruyor çarşamba gel yine bakalım dedi Bakalım çarşambayı bekliyoruz.. öyle galiba geç döllenme gibi duruyor:)
Sağlıklı gebeliğin olur inşallah bende senin durumundayım kese göründü mü naptınız?

5+6 da kalp atısını duymuştum ven

Sağlıklı gebeliğin olur inşallah bende senin durumundayım kese göründü mü naptınız?
kuzum hayırlı olsun, senin de sağlıkla ilerlesin inşallah:) biz çarşamba günü kesemizi gördük, 30unda gideceğim tekrar hem kalp atışı hem bebek için :)

oyy maşşaallah, kişiden kişiye fark ediyor sanırım, biz de çarşamba kesemizi gördük inşallah kalbini de duyarız miniğimin :)
Hayırlısı olsun inşallah yani siz 8. Haftada karnınızdan ultrasoda görüldü demi? Çünkü benim daha karnımda görünmedi vajinalda göründü kesesi

Hayırlısı olsun inşallah yani siz 8. Haftada karnınızdan ultrasoda görüldü demi? Çünkü benim daha karnımda görünmedi vajinalda göründü kesesi
6. haftadayken gördük canım biz keseyi karından. uygulama 8. haftanın içinde diyor ama aslında bugün tam 7 hafta dolduğu için öyle gösteriyor. senin de gözükür büyük ihtimalle artık karından :)

Şu + anlamıyorum acemiyim yani 5 haftalık 6. Günde mi oluyor hayırlısı olsun inşallah rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
5 hafta 6 gün yani 1 gün sonra 7hafta 0 gün oluyor bende burda çözdüm hiç anlamazdim 39+6 günluk hamile ertesi gün 40. Haftasını doldurmuş oluyor anlatabildim mi acaba

6. haftadayken gördük canım biz keseyi karından. uygulama 8. haftanın içinde diyor ama aslında bugün tam 7 hafta dolduğu için öyle gösteriyor. senin de gözükür büyük ihtimalle artık karından :)
Ben geçtiğimiz cumartesi gittim alttan göründü 10 gün sonra yine gel dedi ayy böyle hep içimde korku var kese çıkar mı çıkmaz mı endişelerim var

Ben geçtiğimiz cumartesi gittim alttan göründü 10 gün sonra yine gel dedi ayy böyle hep içimde korku var kese çıkar mı çıkmaz mı endişelerim var
kese çıkar canım hiç merak etme. inşallah sağlıklıdır, kesenin içinde bebek oluşsun önemli olan o :) umarım sağlıkla ilerler gebeliğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…