Kese ne zamana oluşur

Aysglmzhr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
56
28
8
29
Kızlarrrr ben dün kan tahlili verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 131 çıktıı çokkkk şükür ki hamileyimmmmm ama kese daha görünmüyor dedi doktor ultrasonda ne zamana görünür bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim😍😍😍

Öncelikle hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Yanlis hatirlamiyorsam 6 7 haftalikken keseyi görmüştük.

Aminn Allah razı olsun. Ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten 😂😂😂

Amin sizden de 🌼 hem de nasıl heyecanli 😍
Sanırım siz de benim gibi erkenden öğrendiniz o yüzden henüz kese yok.🤭
Ben adetim bir gün geçti hemen test yaptım çıktı.adet gecikmesinin 4. Günü kan tahlili yaptırdık.o zaman kese yoktu.1 hafta sonrası tekrar gitmiştik kese için

Amin sizden de 🌼 hem de nasıl heyecanli 😍
Sanırım siz de benim gibi erkenden öğrendiniz o yüzden henüz kese yok.🤭
Ben adetim bir gün geçti hemen test yaptım çıktı.adet gecikmesinin 4. Günü kan tahlili yaptırdık.o zaman kese yoktu.1 hafta sonrası tekrar gitmiştik kese için
Bende öyle 6. Gün kan tahlili yaptırdım çok heyecanlıyım 😊😊😊

Ben gittiğimde 6 haftalıktı o zaman görmüştüm keseyi 😊 şimdi de kalp atışını duymak için bekliyorum iki hafta sonra gel demişti doktor 😊 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :dua:

kızlar biraz sabır

hayırlısyla keseyide kalp atışınıda görürsünüz inşallahh ,

• Beğen
Reactions: H M
Canımmm hayırlı olsun🥰 hcg değerin kaçç? Benim de henüz 5 haftalık oldu. Hcg degerim dün 1081 çıktı. Ne zaman gözükür acaba ya😊😊
Canm ben 2 gün sonra hcg için tekrar tahlil vermiştim 351 çıkmıstı kesin gebelik var 10 gün sonra gel keseyi görelim demişti yarın için randevu almıştım yarın randevumuz da inşallah kalp atışını da duyarız, 🤲

Merhaba ben 4 haftalık hamileyim hcg 265 çıktı doktor haftaya gel keseye bakalım dedi görülmemesi sorun teşkil eder mi

Merhaba ben 4 haftalık hamileyim hcg 265 çıktı doktor haftaya gel keseye bakalım dedi görülmemesi sorun teşkil eder mi

Merhaba şuan görülmemesi çok normal.henuz yeni bı gebelik.sizi çağırdigi hafta umarım kese oluşmuş olur.

Doktorumun soylediğin göre 5 haftalıgım ve keseyi gördük, 7 haftada kalp atişi için çagırdı beni

Beta 1500 olunca vajinal, 3000 olunca karından görünüyor kizlar görürsünüz merak etmeyin. 6. Hafta kalp atışları başlıyor. 6+3 duydum ben.

Öncelikle hayırlı olsun ☺️ Benimde 5 haftalıkken keseyi görmüştük korkmayın bazen geç döllenme de olabiliyor içinizi ferah tutun

Ben 4,5 haftalık hamileyken vajinal ultrasonla keseyi görmüştü karnımdan göremedi :-)

Back
X