Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn Allah razı olsun. Ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş gerçektenÖncelikle hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Yanlis hatirlamiyorsam 6 7 haftalikken keseyi görmüştük.
Aminn Allah razı olsun. Ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten![]()
Bende öyle 6. Gün kan tahlili yaptırdım çok heyecanlıyımAmin sizden dehem de nasıl heyecanli
Sanırım siz de benim gibi erkenden öğrendiniz o yüzden henüz kese yok.
Ben adetim bir gün geçti hemen test yaptım çıktı.adet gecikmesinin 4. Günü kan tahlili yaptırdık.o zaman kese yoktu.1 hafta sonrası tekrar gitmiştik kese için
Canımmm hayırlı olsunBende öyle 6. Gün kan tahlili yaptırdım çok heyecanlıyım![]()
İnşAllahhhkızlar biraz sabır
hayırlısyla keseyide kalp atışınıda görürsünüz inşallahh ,
Canm ben 2 gün sonra hcg için tekrar tahlil vermiştim 351 çıkmıstı kesin gebelik var 10 gün sonra gel keseyi görelim demişti yarın için randevu almıştım yarın randevumuz da inşallah kalp atışını da duyarız,Canımmm hayırlı olsunhcg değerin kaçç? Benim de henüz 5 haftalık oldu. Hcg degerim dün 1081 çıktı. Ne zaman gözükür acaba ya
![]()
Ve de hcg nin minimum 4000 lere ulaşması lazım demişti keseyi görmek içinCanımmm hayırlı olsunhcg değerin kaçç? Benim de henüz 5 haftalık oldu. Hcg degerim dün 1081 çıktı. Ne zaman gözükür acaba ya
![]()
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim hcg 265 çıktı doktor haftaya gel keseye bakalım dedi görülmemesi sorun teşkil eder mi
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba ben 4 haftalık hamileyim hcg 265 çıktı doktor haftaya gel keseye bakalım dedi görülmemesi sorun teşkil eder mi