Gebeliğe Hazırlık Kese ne zman gözükür kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatya3x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
35
21
3
34
Merhaba kızlar
Evde gebelik testi yaptım da testim pozitif çıktı ertesi gün hastaneye gidip muayene oldum doktor direk alttan muayeneye baktı Kese görünmüyor dedi Kan testi ver dedi kan verdim beta hcg 670 çıktı. Kanda gebelik vardı. İki gün sonra tekrar kan verdim bu sefer beta hcg 1451 Çıktı doktora gösterdim doktor değer normal dedi Pazartesi günü gel keseye bakalım dedi daha önceden kese neden gözükmedi Yarın gittiğimde gözükür mü bilgisi olan beni aydınlatabilir mi

Değer 1000in üzerinde olduğunda vajinal muayene ile kese gözükür. Benim 2.9mm kesem gözüktüğünde değerim 1071idi. O kadar küçük ki göz bebeğin kadar dedi, ultrason kağıdı bile vermedi. İlk gittiğinizde gözükmemesi normal, daha erkenmiş çünkü. Endişelenmeyin, hayırlı olsun

İçime su serptin canım İnan dr bilgi vermeden gönderiyorlar sorsakta birde özel hastene sen kac haftalık hamilesin

O değerde gözükmezdi zaten

Benim değerim 2056 idi bir gün sonra gittim alttan bakıldı keseyi gördük kıl kadar bir şeyi de bebek olarak söyledi doktor bi de bana diyor gördün mü nasıl göreyim sende pazartesi gidersen keseyi görürsün canım Allah’ın izniyle hayırlı olsun

İçime su serptin canım İnan dr bilgi vermeden gönderiyorlar sorsakta birde özel hastene sen kac haftalık hamilesin

Saaati bekliyorum ikide randevum var umarım görürüm canım
İçime su serptin canım İnan dr bilgi vermeden gönderiyorlar sorsakta birde özel hastene sen kac haftalık hamile
O değerde gözükmezdi zaten
Kızlar merhaba dr geldim kese göründü dr kalp atışı duymak İÇİN 23 agustosta gel dedi bekliyorum heyecanla inş duyarız

Saaati bekliyorum ikide randevum var umarım görürüm canım

Kızlar merhaba dr geldim kese göründü dr kalp atışı duymak İÇİN 23 agustosta gel dedi bekliyorum heyecanla inş duyarız
Bende kalbi bekliyorum, inşallah su geçer zaman sizin içinde, günler geçmek bilmiyor

Kese çok küçük olduğu için görülmemesi çok normal benimde 1300 de bakıldı çok küçük var gibi görüyorum dedi sabretmek gerekiyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…