O değerde gözükmezdi zatenMerhaba kızlar
Evde gebelik testi yaptım da testim pozitif çıktı ertesi gün hastaneye gidip muayene oldum doktor direk alttan muayeneye baktı Kese görünmüyor dedi Kan testi ver dedi kan verdim beta hcg 670 çıktı. Kanda gebelik vardı. İki gün sonra tekrar kan verdim bu sefer beta hcg 1451 Çıktı doktora gösterdim doktor değer normal dedi Pazartesi günü gel keseye bakalım dedi daha önceden kese neden gözükmedi Yarın gittiğimde gözükür mü bilgisi olan beni aydınlatabilir mi
Benim değerim 2056 idi bir gün sonra gittim alttan bakıldı keseyi gördük kıl kadar bir şeyi de bebek olarak söyledi doktor bi de bana diyor gördün mü nasıl göreyimMerhaba kızlar
Evde gebelik testi yaptım da testim pozitif çıktı ertesi gün hastaneye gidip muayene oldum doktor direk alttan muayeneye baktı Kese görünmüyor dedi Kan testi ver dedi kan verdim beta hcg 670 çıktı. Kanda gebelik vardı. İki gün sonra tekrar kan verdim bu sefer beta hcg 1451 Çıktı doktora gösterdim doktor değer normal dedi Pazartesi günü gel keseye bakalım dedi daha önceden kese neden gözükmedi Yarın gittiğimde gözükür mü bilgisi olan beni aydınlatabilir mi
Benim değerim 2056 idi bir gün sonra gittim alttan bakıldı keseyi gördük kıl kadar bir şeyi de bebek olarak söyledi doktor bi de bana diyor gördün mü nasıl göreyimsende pazartesi gidersen keseyi görürsün canım Allah’ın izniyle
İçime su serptin canım İnan dr bilgi vermeden gönderiyorlar sorsakta birde özel hastene sen kac haftalık hamile
Kızlar merhaba dr geldim kese göründü dr kalp atışı duymak İÇİN 23 agustosta gel dedi bekliyorum heyecanla inş duyarızO değerde gözükmezdi zaten
Bende kalbi bekliyorum, inşallah su geçer zaman sizin içinde, günler geçmek bilmiyorSaaati bekliyorum ikide randevum var umarım görürüm canım
Kızlar merhaba dr geldim kese göründü dr kalp atışı duymak İÇİN 23 agustosta gel dedi bekliyorum heyecanla inş duyarız
Sende başka hastaneye git canım paramızla niye bir şeyler çekmek zorunda kalalım şuan 10 haftalıkİçime su serptin canım İnan dr bilgi vermeden gönderiyorlar sorsakta birde özel hastene sen kac haftalık hamilesin
5 hafta 3 günlük gözükür mü gitsemSende başka hastaneye git canım paramızla niye bir şeyler çekmek zorunda kalalım şuan 10 haftalık
Kese çok küçük olduğu için görülmemesi çok normal benimde 1300 de bakıldı çok küçük var gibi görüyorum dedi sabretmek gerekiyor birazMerhaba kızlar
Tabi gözükür ama önemli olan beta hcg değeri5 hafta 3 günlük gözükür mü gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?