M matilda72 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Şubat 2025 7 0 1 25 3 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi matilda72 #1 6 haftalık gebelikte kesenin biraz olması gerektiğinden aşagida olduğu soyylendi neden olur yerine gelirmi tekrar bunu yaşayan varsa anlata bilirmi
6 haftalık gebelikte kesenin biraz olması gerektiğinden aşagida olduğu soyylendi neden olur yerine gelirmi tekrar bunu yaşayan varsa anlata bilirmi
Kvrckzuzu Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 75 10 3 14 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi matilda72 #2 matilda72 .!.: 6 haftalık gebelikte kesenin biraz olması gerektiğinden aşagida olduğu soyylendi neden olur yerine gelirmi tekrar bunu yaşayan varsa anlata bilirmi Genişletmek için tıkla... Tekrar gittin mi canım hastaneye bana da aynı şekilde söylendi ama ben bir hafta sonra gideceğim
matilda72 .!.: 6 haftalık gebelikte kesenin biraz olması gerektiğinden aşagida olduğu soyylendi neden olur yerine gelirmi tekrar bunu yaşayan varsa anlata bilirmi Genişletmek için tıkla... Tekrar gittin mi canım hastaneye bana da aynı şekilde söylendi ama ben bir hafta sonra gideceğim