Aynen canım 5 haftalık ondan mi gozukmuo acaba yaaa psikolojim bozulduuuTakvime baktım parmak hesabı yaptım resmen yalnız :) bugün tam 5 haftalik olmuşsun canım ama 1 hafta daha bekle ben de 5. Haftayı gectigimde görmüştüm ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir.
Onun sonucunu yarın alicam canimBetahcg ne kadar???
Canım görünmemesi değilde rahim duvarında kalınlaşma var dedi o bnm kafami karistirdi5 haftalık erken daha gözükmeyebilir. İçini rahat tut. İnşallah bir iki hafta içinde görürsün
Ben görünmez diye dr a bile gitmemiştim.
İnş :)psikoloji bozacak bişey yok, daha erken, görünür.
:) tmm o zaman bi sorun kalmadı canım çok sağol içime su serptinRahim duvarında kalınlaşma hamileliğin bir belirtisi zaten.
Daha belli değil canım sonuç yarına kaldı dedi doktorBetaa degerin kac canm
SAT 29 eylül bat da 27 ekim iki gün gecikmeli oluo die 29 ekim de die bilirizAdet tarihin be zaman di peki beta 2000 2500 oknca gozukuyr kese
Olabilir cnm çünkü vajinal ultrasonda da baktı ama dediğim gibi rahim duvarında kalınlaşma başlamış dediSenin muhtemelen gec dollenme var cnmm bnmde normalde 9 haftalik ama gec dolllenme
Benimle olduğunu biliyorum canım da doktor erken olduğu için gözükmez dediHayrlisi olsn cnm bnm ins bebeğn senledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?