• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ölçünüz kaçtı ?

Daisygirl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
127
20
98
Merhabalar, benim takvimime göre 7+1 gebeyim, ancak ultrasona göre 1 hafta geri olduğumuzu söyledi doktorum. Kese ölçüleriniz 5. Ve 6. Haftada kaç mm idi acaba. Ve günde kaç mm büyümüştü. En son 6+1 de gittim doktora Henüz bebek ve kalp atışı duyulmadı bu nedenle

Merhabalar, benim takvimime göre 7+1 gebeyim, ancak ultrasona göre 1 hafta geri olduğumuzu söyledi doktorum. Kese ölçüleriniz 5. Ve 6. Haftada kaç mm idi acaba. Ve günde kaç mm büyümüştü. En son 6+1 de gittim doktora Henüz bebek ve kalp atışı duyulmadı bu nedenle
Merhaba 5+1 de 4+5 ile uyumlu çıkmıştı vajinalden ölcmüştü doktor 8mm gibi birşeydi 6+1 de ise 1.30 du 5+6 civarı ile uyumluydu bebeği göremedik haliyle sadece hafif yolk sac görünüyordu oluşum vardı 7+1 de gittiğimde hem bebeği gördüm hemde kalp atışını dinledim 1 hafta bekleyip gidersen duyarsın endişe etme cok normal henüz küçükmüş 🤲🥰

Kâğıdıma baktım şimdi.
7+0 da 8,1 mm ama doktor 6+5 sin demişti.
8+0 da 16 mm yazıyor.
Sonra o 2 günlük fark kapanmıştı günü gününe gitti.

Geç döllenme olabilir sizin de.

Kâğıdıma baktım şimdi.
7+0 da 8,1 mm ama doktor 6+5 sin demişti.
8+0 da 16 mm yazıyor.
Sonra o 2 günlük fark kapanmıştı günü gününe gitti.

Geç döllenme olabilir sizin de.
Evet sizinle uyuyor gibi biraz. 6+0 da 7-8 mm arasında demişti. Hiç belirtimde yok Biraz endişeliyim bu yüzden acaba büyüyor mu diye 🙏🏻

Merhaba 5+1 de 4+5 ile uyumlu çıkmıştı vajinalden ölcmüştü doktor 8mm gibi birşeydi 6+1 de ise 1.30 du 5+6 civarı ile uyumluydu bebeği göremedik haliyle sadece hafif yolk sac görünüyordu oluşum vardı 7+1 de gittiğimde hem bebeği gördüm hemde kalp atışını dinledim 1 hafta bekleyip gidersen duyarsın endişe etme cok normal henüz küçükmüş 🤲🥰
Sizin ölçüleriniz bana göre çok çok büyük. 6+0 da 7-8 mm dedi 😕

Evet sizinle uyuyor gibi biraz. 6+0 da 7-8 mm arasında demişti. Hiç belirtimde yok Biraz endişeliyim bu yüzden acaba büyüyor mu diye 🙏🏻
Kimseyle kıyaslamayın. Herkesin yumurtlama zamanı farklı. Ben 28 günde bir adet olurdum ve 14.gün yumurtlama gerçekleşti. Son adet tarihimle hep uyumlu gitti ama daha geç yumurtlayanın kese ölçüsü ve erken yumurtlayanın kese ölçüsü bir olmaz. Kimseye bakmayın doktoru dinleyin 🩷 belirti de aramayın. Benim mide bulantım neredeyse hiç olmadı. Birkaç gün oldu bitti. Hamile gibi değildim nerdeyse 🥰 stres altında olmayın rahat yaşayın gebeliğinizi. Yoksa 40 hafta nasıl geçer. Daha bunun kalp atışı var,hareketlerini hissetmesi var,tarama testleri detaylı ultrasonu derken stres hiç bitmez 😅 akışına bırakın bebeği de germeyin. Artık annesiniz. Annelik bir ömür stres,endişe🥹💙

Sizin ölçüleriniz bana göre çok çok büyük. 6+0 da 7-8 mm dedi 😕
Geç döllenme olabilir sizin benim 1.30 da bile bebek gorunmemişti bu ölcüler cihazdan cihaza değişiyor benim ilk kese ölcüm farklı yer farklı doktorda ikinci gidişim farklı yer ve doktorda yine hatta söyle söyliyim 6+1 de gittim ilk doktor kese ile aynıydı o kese mi 2.45 ölcdü boş gibi dedi beni korkuttu o korku ile başka doktora gittim o yanlıs ölcmüsler 1.30 senin kesen dedi gerçekten de öyleydi 7+1 de gittiğim de yeni 2.73 olmuştu kese

Kimseyle kıyaslamayın. Herkesin yumurtlama zamanı farklı. Ben 28 günde bir adet olurdum ve 14.gün yumurtlama gerçekleşti. Son adet tarihimle hep uyumlu gitti ama daha geç yumurtlayanın kese ölçüsü ve erken yumurtlayanın kese ölçüsü bir olmaz. Kimseye bakmayın doktoru dinleyin 🩷 belirti de aramayın. Benim mide bulantım neredeyse hiç olmadı. Birkaç gün oldu bitti. Hamile gibi değildim nerdeyse 🥰 stres altında olmayın rahat yaşayın gebeliğinizi. Yoksa 40 hafta nasıl geçer. Daha bunun kalp atışı var,hareketlerini hissetmesi var,tarama testleri detaylı ultrasonu derken stres hiç bitmez 😅 akışına bırakın bebeği de germeyin. Artık annesiniz. Annelik bir ömür stres,endişe🥹💙
Çok ama çok haklısınız. Ancak ben tüp bebek randevuma 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Yani biraz kaygılı bir dönem geçirdim. Ve zor gebe kaldım. Bebek düşünmeye başladıktan sonra gittiğim her doktor acil tüp bebek dedi durdu. Ve aylardır her doktora gidişimde kötü haber aldığımdan artık kaygı problemi yaşamaya başladım. Sanki hep kötü haber alacakmışım gibi düşünüyorum. Şuan 16 aralıkta randevum var ama içim içimi yiyor 😞

Back
X