- Konu Sahibi miss_seytan
-
sonradan görünür daha çok küçük hadi hayırlı olsun :)5 haftalık oldum doktor da bir sorun yok dedi ama bu kesede bebek nerede ben mi goremiyorum arkadaslar?
Çıkmaz. 15 günlükten kastınız ilişkiden 15gün sonrası herhalde?15 günlük gebelik ultrasonda çıkar mı bi bilginiz var mı buna dair
Karından bakılan ultrasonda ??
Çıkmaz. 15 günlükten kastınız ilişkiden 15gün sonrası herhalde?
Yok görünmez ilişkiden 3 hafta sonra ancak görünebilir.Evet ilişkiden sonra 15 gün
Yok goremiyorum valla ya defalarca baktım yokBak sol altta yakınlastırmıs yuzuk bası gibi yuvarlak bi goruntu var kese icinde o yolk kesesi iste zamanlada bebek oluscak ben 6 haftada grdum bebegi
Ben saglık çalışanıyım gozukuyor orda sol altta kare icinde almıs doktorun yuvarlak bi halka var korkma bir hafta sonra git doktorunaYok goremiyorum valla ya defalarca baktım yok
Daha cok minik bence bir dahaki gittiğinzde muhakkak gorursunz bebeği5 haftalık oldum doktor da bir sorun yok dedi ama bu kesede bebek nerede ben mi goremiyorum arkadaslar?
Banada öyle oldu canım 5. Haftada bişey yoktu iki hafta sonra gittiğimde gördüm bebegimi seninki görünüyor işte5 haftalık oldum doktor da bir sorun yok dedi ama bu kesede bebek nerede ben mi goremiyorum arkadaslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?