tatlı şeyler çekiyo canim.hep bilmiyorumhadi ya olabilir aynen benim de ilk kiz di cok ekşi istiyodu canim turşu turşu suyu felan içiyordum bundada c
Ne tatlı istiyor canım ne tuzlubende düşünmemeye calisiyorum ama int de araştırınca etkileniyor insan benim.ilk kiz di cinsiyeti ama 4 aylıkken kaybettim Bu sefer ki ne olur bilmiyorum canim tatlı şeyler çekiyor bazen normalde tatlı çok yemem erkek olucak galiba
valla benimde iştah gitti bu hafta normalde çok güzl yemek yerdim yiyemiyorum hic istekli değilim.yemeye 48 kiloyum inş kilo vermemNe tatlı istiyor canım ne tuzluben ne yapayım
Benim de bunda ne ekşi ne tatlı fark etmeksizin yiyorumtatlı şeyler çekiyo canim.hep bilmiyorum
valla yiyosaniz güzel ben yemek yiyemiyorum duzgunBenim de bunda ne ekşi ne tatlı fark etmeksizin yiyorum
Yok canım öyle bendede iştah yok henüz herhangi birşeye asermedim demek istedimvalla yiyosaniz güzel ben yemek yiyemiyorum duzgungitti iştah
hersey guzel de bu bulantılar kötü oluyor ayy ilk hamileliğim cok kotu gecti yataklardan çıkamadım yediğimi kustum 17 aylıkken tam rahata erdim derken bebeğimi kaybettim ınsallah bu hamileliğim güzel geçerYok canım öyle bendede iştah yok henüz herhangi birşeye asermedim demek istedimbulantım benimde daha 4.haftadan beri var malesef
Aynısını bende yaşadım yataklık oldum resmen hiç kalkamadım annemde kaldım kaynanamda kaldım evime giremez oldum bende bebeğimi 16 haftalık kaybettim 13.haftada kalbi durmuş ben 16. Haftada öğrendim kısmeti yokmuş bu dünyada inşallah bu bebeğimize kavuşuruzhersey guzel de bu bulantılar kötü oluyor ayy ilk hamileliğim cok kotu gecti yataklardan çıkamadım yediğimi kustum 17 aylıkken tam rahata erdim derken bebeğimi kaybettim ınsallah bu hamileliğim güzel geçer
aynen canim ınsallah ❤Aynısını bende yaşadım yataklık oldum resmen hiç kalkamadım annemde kaldım kaynanamda kaldım evime giremez oldum bende bebeğimi 16 haftalık kaybettim 13.haftada kalbi durmuş ben 16. Haftada öğrendim kısmeti yokmuş bu dünyada inşallah bu bebeğimize kavuşuruz
Benimde 7 de gorundu canim herkesinki farkli oluyor daha cok yeni baksana kesenin gorundugune sukret InseALLaH sorun yoktir kendinide bebisinide skntiya sokma Rabbim sagsaglim kucaginada almayi nasip et sin uzulme bak 2 hafta sonra gidiceksin glruceksin uzuldugun zamana yazik kotu dusunmeKizlar bugün doktora gittim 5 hafta 4 günlük hamileyim kese gözüktü cocuk görünmedi doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi boş gebelik mi diye cok korkuyorum başına gelen varsa lütfen benimle iletişime geçsin ..
kötü düşünmemeye çalışıyorum ınsallah oyledir ınsallah sağlıklı bir sekilde alirim kucağıma çocuğumu :)Benimde 7 de gorundu canim herkesinki farkli oluyor daha cok yeni baksana kesenin gorundugune sukret InseALLaH sorun yoktir kendinide bebisinide skntiya sokma Rabbim sagsaglim kucaginada almayi nasip et sin uzulme bak 2 hafta sonra gidiceksin glruceksin uzuldugun zamana yazik kotu dusunme
Nasıl gidiyor hamilelik doktora gittin mi inşallahı sıkıntı yokturkötü düşünmemeye çalışıyorum ınsallah oyledir ınsallah sağlıklı bir sekilde alirim kucağıma çocuğumu :)
canim pazartesi gittim kese göründü cocuk görünmedi kalp atışlarını da duyamadık sanirim kucuk olduğundan 5 hafta 4 günlük du bugün 6 hafta oldu :) haftaya gidicem tekrar bende boş gebelikten şüphe yaptım ya kuruntu ediyorum kendi kendime ..Nasıl gidiyor hamilelik doktora gittin mi inşallahı sıkıntı yoktur
Peki bu hastalığın hakkında bilgi verdi mi doktor umarım diğer bebeğin gibi olmaz inşallah sag salim kucağına alırsın sevindim kuruntu yapıp üzme stres iyi degilcanim pazartesi gittim kese göründü cocuk görünmedi kalp atışlarını da duyamadık sanirim kucuk olduğundan 5 hafta 4 günlük du bugün 6 hafta oldu :) haftaya gidicem tekrar bende boş gebelikten şüphe yaptım ya kuruntu ediyorum kendi kendime ..
bilmiyorum canim doktora ben anlattım ama erken felan die bisey demedi zaten ilk ona gitmiştim muayeneye o görünce durumu beni hemen merkezde ki hastaneye git dedi ilkde solemedi ben aksilik.oldugunu anladim ama ihtimal vermedim merkeze gittim hemen ertesi günü zaten baska bi doktora gözüktüm Benn ilçede yaşadığım için doktor secenegim fazla yok Bu doktor a gittim oyuzden Bu hastalığın tekrarlama şansı cok düşükmüş doktor dediki cok karsilasmayan bi hastalık oda sana denk gelmiş dedi tekrarlayabilir de dedi kesin bi bilgi vermedi sadece folik asit e devam dedi gerisi Allaha kalmış ınsallah sağlıklı bir evlâdım. olurPeki bu hastalığın hakkında bilgi verdi mi doktor umarım diğer bebeğin gibi olmaz inşallah sag salim kucağına alırsın sevindim kuruntu yapıp üzme stres iyi degil
Amin inşallahbilmiyorum canim doktora ben anlattım ama erken felan die bisey demedi zaten ilk ona gitmiştim muayeneye o görünce durumu beni hemen merkezde ki hastaneye git dedi ilkde solemedi ben aksilik.oldugunu anladim ama ihtimal vermedim merkeze gittim hemen ertesi günü zaten baska bi doktora gözüktüm Benn ilçede yaşadığım için doktor secenegim fazla yok Bu doktor a gittim oyuzden Bu hastalığın tekrarlama şansı cok düşükmüş doktor dediki cok karsilasmayan bi hastalık oda sana denk gelmiş dedi tekrarlayabilir de dedi kesin bi bilgi vermedi sadece folik asit e devam dedi gerisi Allaha kalmış ınsallah sağlıklı bir evlâdım. olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?