kese rahim ağzına yakın yerleşirse!!!!

mulberry8092

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
3.190
8
358
Diğer
6+1 günlük hamileyim.
4 gündür kahverengi lekelenmem var.4 gün önce doktora gittiğimde progestan verdi günde 3 tane.ağır kaldırma iş yapma dinlen dedi.düşük ihtimali olabilir diye....
lekelenme 4 gündür devam ediyor.her wc ye gidişimde damla damla yani..ne artma var ne azalma..
bugün dayanamayıp tekrar doktora gittim.ultrosanla baktı haftasıyla uyumlu dedi ve kese rahimağzına yakın damarların olduğu bölgeye yerleşmiş.lekelenmenin nedeni bu dedi...
eğer burada büyüyüp gelişebilirse bi sorun olmaz dedi....1 hafta sonra tekrar çağırdı.....
böyle bişey yaşayan varmı?????yardım lütfennn

ah cnm ya googlede arastirayim dedim bu topik cikti karsima ben yine devam edicem bakalim varmi guzelim bol bol dinlen guzelim bnm yuregini ferah tut

amin guzelim amin insAllah
bu endiseler ölunceye kadar surecek cnm bnm
insanoglu sonucta imtihan dunyasinda

canım benimde aynı şey olmuştu ama sonradan düzeldi yani bi tehlike oluşturmadı endişelenme rahat ol tabi dikkatide elden bırakma.kendini yorma.

canım benimde aynı şey olmuştu ama sonradan düzeldi yani bi tehlike oluşturmadı endişelenme rahat ol tabi dikkatide elden bırakma.kendini yorma.
bi sorun olmadı demek.sağsağlim doğdu bebeğin???
çok endişeliyim.inşallah herşey yolunda gider.çok sağol canım
bel ağrısı yapıyomuydu sende de?

Merhabalar çok öncelerden yazmışsınız bu konuyu ama şimdi bende aynı sorunu yaşıyorum sizin süreç nasıl devam etti cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…