Kese şekil bozukluğu ve kürtaj

gamze0408

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
91
33
8
Arkadaşlar etrafımda hiç bu olayı yaşayan yok o kadar üzgünüm ki.. Salı günü gebelik kesesinin şeklinin bozukluğundan dolayı 7 haftalik bebeğimi kürtajla aldılar. Benim kanamam falan yoktu. Düşük de yapmadım vakumlu kurtaj ile aldılar. Inanmadim 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi ultrasonda gösterdiler çok şekilsiz bir keseydi.. oysa ben kalp atışı için gitmiştim çok üzgünüm ilk gebeligimdi. Benzer durum yaşayıp tekrar anne olan var mi? Yada bu şekil bozukluğu neden olur benden mi kaynaklı? Bilen varsa lütfen yazar mısınız

Ben de kayıp yaşayan biri olarak yazıyorum; Artık gebelik sonlanmis, lütfen öyle mi böyle mi olsaydı diye dusunmeyin. İki doktor dabusonuca katar vermişler ama bir sonraki gebeliginizde birkaç hafta daha bekleyin olası bir durumda. Ben de vakumlu kürtaj olmust ama rahim içinde yapisikliga sebep oldu,histereskopi ile yapışıklık açıldı blve aşılama ile hamile kaldım.sizr tavsiyem bir dire gebelik olmaz ise Hsg ile yapışıklık olup olmadığına baktırın. Rabbimden kisa zamanda size sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşaallah

Ben öyle mi böyle mi diye düşünmüyorum ki iki doktora gittim sonlandigina ikna olduğum için kurtaj oldum. Sadece bu şekil bozukluğunun sebebi ne olabilir diye merak ediyorum hani bir daha aynı şeyi yaşar miyim acaba diye. Yapışıklık için pazartesi doktora gidicem sorarım teşekkür ederim cevabınız için. Siz neden kurtaj olmuştunuz sizinde mi keseden kaynaklı sorundu

Benim gebeliğim ikizdi ancak 11. haftada gelişimleri durduğu için kürtaj oldum.
Genelde sağlıksız gebeliklerde kese şekli bozuk oluyor. Bu sizin elinizde olan bir durum değil. Doktorum bana ilk gebeliklerde bu tarz problemlerin olabileceğini söylemişti.

Banada aynısı dendi de insanın içi rahat etmiyor işte etrafta görüyoruz hemen hamile kalıp kucağına alanları.. Rabbim böyle nasip etti demekki. Olsun siz yine hamile kalmışsınız darısı bana inşallah

Benimki biraz farklı, biz 7 senedir bebek istiyoruz. İlaçlar, tedaviler vs derken 4 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ama kaybettim. Sonra rahim ixinde yapışıklık kaldığını bilmeden tedavilere devam ettik ama olmadı bir turlu. Artık tüp bebek yapalım derken bu doktorum rahimde yapışıklık var tabii olmaz deyince ameliyat ile yapışıklık açıldı ve aşılama ile hamile kaldım çok şükür. Rabbim size de bekletmeden nasip eder inşallah

Sağlıksız gebelik olduğunda öyle oluyor sanırım, benim de başıma geldi maalesef....Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Demekki zamanı gelmemiş çok şükür tüp bebeğe bile gerek kalmadan aşılama ile olmuş aslında aşılama da doğal yol gibi oluyor pek farkı yok demişti bama doktorum. Sağlıkla büyütün inşallah evladinizi Rabbim isteyen herkese versin

Allah razı olsun, inşaallah

5 haftalık gebeyim bugün kontrolde doktor kesesin 4 mm olması gerekirken 6 mm olduğunu ve ay görünümünde olması gerekirken öyle olmadığını söyledi . Biri yardım etsin nolur var mı yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…