Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugün aynısını duydum. 6 hafta 3gün. kalp atışını duyduk, gelişimi de normal ama kesenin şeklinde sorun var, uzun dedi doktor. ayrıca üst kısmında da kanama alanı varmış. progestan başladım. kanama alanı ile ilgili yapabileceğim hiçbir şey yok da kese şekil bozukluğu olan başkasın var mı? ya da bu yüzden düşük yapan var mı?Kızlar 6 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kesenin yuvarlak olmadığını düşük riski olduğunu söyledi böyle bir durum yaşayan var mı. Ve daha önce bir kez düşük yaptım ne yapmalıyım
Canım bende kalp atışıda yoktu kanama alanı bende de vardı progestan da kullandm fakat bebek gelişmedi bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama sende kalp atışı var kesenin şekli ilerleyen süreçte düzelebilir bende kese sonradan düzeldi ama bebek gelişemedi. Bol bol dinlen gerekirse sadece yat progestanı kullanmayı sakın ihmal etme kanamanda olabilir bu seni korkutmasın ama şiddetli bir kanama görürsen kesinlikle doktora gözük umarım sağlıkla kucağına almak nasip olurben de bugün aynısını duydum. 6 hafta 3gün. kalp atışını duyduk, gelişimi de normal ama kesenin şeklinde sorun var, uzun dedi doktor. ayrıca üst kısmında da kanama alanı varmış. progestan başladım. kanama alanı ile ilgili yapabileceğim hiçbir şey yok da kese şekil bozukluğu olan başkasın var mı? ya da bu yüzden düşük yapan var mı?
Merhabalar gebeliğiniz nasıl ilerledi acaba merak ettim siziben de bugün aynısını duydum. 6 hafta 3gün. kalp atışını duyduk, gelişimi de normal ama kesenin şeklinde sorun var, uzun dedi doktor. ayrıca üst kısmında da kanama alanı varmış. progestan başladım. kanama alanı ile ilgili yapabileceğim hiçbir şey yok da kese şekil bozukluğu olan başkasın var mı? ya da bu yüzden düşük yapan var mı?
hiç dert etmeyin 1 hafta sonra gittiğimde düzelmiştiMerhabalar gebeliğiniz nasıl ilerledi acaba merak ettim sizi![]()
Bende 7.5 8 haftalık hamileyim de dün doktora gittiğimde kese biraz uzamış dedi kalp atışı vs herşeyi iyi dedi büyük ihtimalle rahim kasıldığı için böyle olmuş dedi dinlen dedi Progesteron kullan dedi öylehiç dert etmeyin 1 hafta sonra gittiğimde düzelmişti![]()
benim kanama alanım da vardı 21. haftama kadar ara ara kanadım hep progestan kullandım. kese şekil bozukluğum da çok barizdi kendim de gördüm kesem resmen sosis gibiydi. uzun, ince ve kıvrımlıydı. 1 hafta sonra yuvarlağa dönmüştü. düzeliyorBende 7.5 8 haftalık hamileyim de dün doktora gittiğimde kese biraz uzamış dedi kalp atışı vs herşeyi iyi dedi büyük ihtimalle rahim kasıldığı için böyle olmuş dedi dinlen dedi Progesteron kullan dedi öyle
Ay dün de ben buna benzer bir şey yaşadım. 7+2 beklerkeen 6+1 ölçtü. Kalp atışı var şükür. Yan tarafında kanama alanı var progesteron başladık bana da. Ama şekliyle alakalı bişey demedi. Sizin usg görüntüsü var mı acaba kızlar. Ben benimkini yükledimben de bugün aynısını duydum. 6 hafta 3gün. kalp atışını duyduk, gelişimi de normal ama kesenin şeklinde sorun var, uzun dedi doktor. ayrıca üst kısmında da kanama alanı varmış. progestan başladım. kanama alanı ile ilgili yapabileceğim hiçbir şey yok da kese şekil bozukluğu olan başkasın var mı? ya da bu yüzden düşük yapan var mı?
Arada lekelenmem oldu 7. Haftaya kadar da kanama alanım yok doktor kese biraz uzamış dedi düşük riski olabilir dedi korktum şuan sadece bol bol dinleniyorum uyuyorum yatıyorum öylebenim kanama alanım da vardı 21. haftama kadar ara ara kanadım hep progestan kullandım. kese şekil bozukluğum da çok barizdi kendim de gördüm kesem resmen sosis gibiydi. uzun, ince ve kıvrımlıydı. 1 hafta sonra yuvarlağa dönmüştü. düzeliyor![]()
Canım vajinal bakılsaydı muhtemelen arada 2 3 gün fark çıkardı olabilir takılma hiç karından bakılan ultrason uzaktan ölçüyor bebeğiAy dün de ben buna benzer bir şey yaşadım. 7+2 beklerkeen 6+1 ölçtü. Kalp atışı var şükür. Yan tarafında kanama alanı var progesteron başladık bana da. Ama şekliyle alakalı bişey demedi. Sizin usg görüntüsü var mı acaba kızlar. Ben benimkini yükledim
Ay dün de ben buna benzer bir şey yaşadım. 7+2 beklerkeen 6+1 ölçtü. Kalp atışı var şükür. Yan tarafında kanama alanı var progesteron başladık bana da. Ama şekliyle alakalı bişey demedi. Sizin usg görüntüsü var mı acaba kızlar. Ben benimkini yükledim
evdeyken kendinizi yormayın kızlar bol bol uzanın. gerçekten çok önemli. düşük riskim vardı benim de hem kanama alanından hem de şekil bozukluğundan dolayı. hiçbir zaman rapor alıp evde yatmadım ama evde de iş yapmamak lazım. progestan sabah akşam 200’lük koydum hep. bol sıvı tüketin kanama alanları için. kalp atışı düzgünse korkmayın bir şey oluyor. düşünün bu şekildeydi kesem.Arada lekelenmem oldu 7. Haftaya kadar da kanama alanım yok doktor kese biraz uzamış dedi düşük riski olabilir dedi korktum şuan sadece bol bol dinleniyorum uyuyorum yatıyorum öyleinşallah bir şey olmaz
Benimkide buna benziyor hemen hemenevdeyken kendinizi yormayın kızlar bol bol uzanın. gerçekten çok önemli. düşük riskim vardı benim de hem kanama alanından hem de şekil bozukluğundan dolayı. hiçbir zaman rapor alıp evde yatmadım ama evde de iş yapmamak lazım. progestan sabah akşam 200’lük koydum hep. bol sıvı tüketin kanama alanları için. kalp atışı düzgünse korkmayın bir şey oluyor. düşünün bu şekildeydi kesem.
Dün doktor kalbini uzun uzun dinledi, kalp atışında sıkıntı yok dedi güzel atıyor dedievdeyken kendinizi yormayın kızlar bol bol uzanın. gerçekten çok önemli. düşük riskim vardı benim de hem kanama alanından hem de şekil bozukluğundan dolayı. hiçbir zaman rapor alıp evde yatmadım ama evde de iş yapmamak lazım. progestan sabah akşam 200’lük koydum hep. bol sıvı tüketin kanama alanları için. kalp atışı düzgünse korkmayın bir şey oluyor. düşünün bu şekildeydi kesem.
Vajinal bakıldı da başka doktora gittim öncekinden memnun kalmadım diye. Belki şimdi düzene girer yani inşallah balım.Canım vajinal bakılsaydı muhtemelen arada 2 3 gün fark çıkardı olabilir takılma hiç karından bakılan ultrason uzaktan ölçüyor bebeği
Şuan 33.haftada mısınız. Çok sevindim içimizi rahatlattınızevdeyken kendinizi yormayın kızlar bol bol uzanın. gerçekten çok önemli. düşük riskim vardı benim de hem kanama alanından hem de şekil bozukluğundan dolayı. hiçbir zaman rapor alıp evde yatmadım ama evde de iş yapmamak lazım. progestan sabah akşam 200’lük koydum hep. bol sıvı tüketin kanama alanları için. kalp atışı düzgünse korkmayın bir şey oluyor. düşünün bu şekildeydi kesem.