- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki tam ortada duruyo çözemiyorum sağlıkla gelsinler inşallahBenim sagda duruyormus bu tahminlere gore erkek cikiyor ama belirtilerim kiz gibi. Saglikli olsunlarda yeter ki![]()
Benimki tam ortada duruyo çözemiyorum sağlıkla gelsinler inşallah![]()
Hahahahahha AllahımBana doktor soyledi sagdan yumurtlamissin bebek sagda diye , aklima soktu bosuna![]()
Çin takviminde de baktım kız çıktı herşey kızı gösteriyor ama ultrasonda görmeden tabiki inanmam bunlar %100 değil sonuçta ama kıza inanasım da yok değilBen ve bikar arkadaşim çin takvimine baktik dogru cikti. Kese pozisyonunada bakmistim o da dogru cikmisti. Ama yinede kesin bir sonuca varamazsiniz. Sonucta kız desek kiza inandiracaksiniz belki kendinizi
Çin takviminde de baktım kız çıktı herşey kızı gösteriyor ama ultrasonda görmeden tabiki inanmam bunlar %100 değil sonuçta ama kıza inanasım da yok değil![]()
Allah sağlıkla göndersin önceliğimiz her zaman oDaha erken henuz. Banada hep kizim olurmuş gibi geldi. Erkegi hic dusunmemistim.
10.hafta ultrasonunda gorur gormez icimden aa bu erkek dedim. Blmiyorum degisik bir his. Kimseyle paylasmadim tabi12 haftada doktor erkek dedi. Hala da erkek
Sagliklisini dileyin cinsiyet pekte onemli degil. Evet insan merak ediyor ama olsun siz yinede 12.haftaya girdiginizde merak etmeye baslayin![]()
Allah sağlıkla göndersin önceliğimiz her zaman oinsanda istemsiz kız düşüncesi oluyo ama erkek olduğunu duysam da duygularım asla değişmez
Eğer vajinalsa kız karındansa erkekMerhaba arkadaşlar öncelikle sağlıklı hayırlı olmasını nasip etsin evlatlarımızın ama merakta insanın peşini bırakmıyor benim ultırason görüntülerinede bakarmısın çok merak ediyorum ilk fotograf 6. Haftasında sadece yolk kesesi görünüyor dendi ikincisi 7. Haftasında çekildi simdiden herkese tşk ederim![]()
Karındandı ve suan erkek olarak kesinleşti tşkler yinedeEğer vajinalsa kız karındansa erkek![]()
Tutmuş sendedeKarındandı ve suan erkek olarak kesinleşti tşkler yinede
Eğer vajinalsa kız karındansa erkek![]()
Vajinal allah saglikcakla kucagima verir insallhBebek sağda duruyor ama usg resmi olsaydı daha iyi olurdu kız karındansa vajinalse erkek
Merhabaa, ben de çok merak ettim şimdiBebek sağda duruyor ama usg resmi olsaydı daha iyi olurdu kız karındansa vajinalse erkek